Μίλος Ντέλετιτς: Πέτυχε το 50ό γκολ της Λαμίας

Ο Μίλος Ντέλετιτς πέτυχε το 400ο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα Super League και 50ο της Λαμίας στην κατηγορία, για να νικήσει την ΑΕΛ, με τη φανέλα της οποίας ήταν κάποτε ο απόλυτος πρωταγωνιστής των αγώνων των δύο ομάδων, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Ο Ντέλετιτς, που είχε τέσσερα γκολ και μια ασίστ σε τέσσερις αγώνες με τη φανέλα της ΑΕΛ εναντίον της Λαμίας, πέτυχε ένα καθοριστικό γκολ χθες για τη Λαμία σε βάρος της ΑΕΛ. Στα δύο χρόνια που έπαιξε στην ΑΕΛ, από το 2017 ως το 2019, ο Σέρβος ήταν πρωταγωνιστής και σκόρερ της στα παιχνίδια με αντίπαλο τη Λαμία.

Και χθες με τη φανέλα της Λαμίας ήταν αυτός που πέτυχε ένα καθοριστικό γκολ σε βάρος της ΑΕΛ, και χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του. Ο 28χρονος Σέρβος επιθετικός, που έφερε στην Ελλάδα η ΑΕΛ, στις 17 Δεκέμβρη 2017 πετυχαίνει και τα δύο γκολ στο Λαμία – ΑΕΛ 0-2. Στις 5 Μαΐου 2018 ισοφαρίζει το παιχνίδι ΑΕΛ – Λαμία 1-1.  Στις 20 Οκτωβρίου 2018 ανοίγει το σκορ, αλλά η ομάδα του χάνει, στο ΑΕΛ – Λαμία 1-2 και στις 24 Φεβρουαρίου 2019 δίνει την ασίστ και η ΑΕΛ ανοίγει το σκορ, αλλά πάλι χάνει, Λαμία – ΑΕΛ 2-1.

Πέτυχε δηλαδή τέσσερα γκολ και έφτιαξε άλλο ένα στα τέσσερα παιχνίδια της ΑΕΛ με τη Λαμία. Συμμετείχε και στα πέντε γκολ που πέτυχε η ομάδα του. Από τότε που έφυγε από την ΑΕΛ, την αντιμετώπισε πέντε φορές. Μια με την ΑΕΚ, δύο με τον Αστέρα Τρίπολης και δύο τις τελευταίες μέρες με τη Λαμία. Δεν είχε καταφέρει να σκοράρει ή να έχει συμμετοχή σε γκολ εναντίον της, μέχρι το χθεσινό του νικητήριο γκολ στο 88′ του αγώνα. Το πρώτο του σε βάρος της ΑΕΛ.

Το γκολ του Ντέλετιτς είναι το 400ο στο φετινό πρωτάθλημα Super League και ήλθε στον 175ο αγώνα του προγράμματος. Από τα 400 γκολ τα 213 έχουν πετύχει οι γηπεδούχοι και 187 οι φιλοξενούμενοι. Ο μέσος όρος των γκολ είναι 2,29 ανά αγώνα. Επίσης το γκολ του Ντέλετιτς είναι το 50ο που πετυχαίνει η Λαμία στη Super League, στους 59 αγώνες που έχει δώσει.

Δείτε επίσης: Νίκησε με πρώην της ΑΕΛ η Λαμία

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading