Μέρκελ σε UEFA: «Ενεργήστε υπεύθυνα για το Wembley»

Το μήνυμα της στην UEFA έστειλε η Άνγκελα Μέρκελ, η οποία μίλησε για τον τελικό του EURO στο Wembley αφού υπάρχει έξαρση κορονοϊού στην Βρετανία.

«Ελπίζω ότι η UEFA θα ενεργήσει υπεύθυνα σε σχέση με τους αγώνες του Euro. Δεν θα ήθελα να βλέπω γεμάτα γήπεδα εκεί και υποστηρίζω όλες τις προσπάθειες της βρετανικής κυβέρνησης να επιβάλει τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής», δήλωσε η Μέρκελ.

Η UEFA από την πλευρά της ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν σχεδιάζει να αντικαταστήσει το Wembley ως γήπεδο ημιτελικού και τελικού του EURO.

Εκτός από την Γερμανία, και η Ιταλία είχε αντιρρήσεις για την διεξαγωγή του τελικού του EURΟ στην Βρετανία λόγω της εξάπλωσης της μετάλλαξης Delta.

Το Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε 10.633 νέα κρούσματακαι πέντε θανάτους τη Δευτέρα, με τον συνολικό των κρουσμάτων να είναι 4,63 εκατομμυρία, ενώ οι θάνατοι είναι 127.976

«Η UEFA, η αγγλική ομοσπονδία (FA) και οι αγγλικές αρχές συνεργάζονται στενά για την διεξαγωγή των ημιτελικών και του τελικού του EURO στο Wembley και δεν υπάρχουν σχέδια για αλλαγή του χώρου γι΄ αυτά τα παιχνίδια», δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της UEFA.

Δείτε επίσης: Ερωτηματικά για την 12άδα της Εθνικής – Πονοκέφαλος για τον Πιτίνο

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading