Λυκογιάννης: «Η Κάλιαρι είναι το σπίτι μου»

Eυχαριστημένος από την απόδοση του, αλλά και της Κάλιαρι στην ισοπαλία (1-1) με τη Σασουόλο (του Γιώργου Κυριακόπουλου) στο Mapei Stadium, για την πρώτη αγωνιστική της Serie A, εμφανίστηκε ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης:

«Αντιμετωπίσαμε μια ισχυρή ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες και εξαιρετική ποιότητα. Ήμασταν καλοί καθ ‘όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μας ικανοποιεί το πώς καταφέραμε να εφαρμόσουμε το παιχνίδι μας. Νομίζω ότι είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για την πορεία μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ο προπονητής μάς δίνει πολλά όσον αφορά τις ιδέες και την καθοδήγηση. Από την πρώτη ημέρα έχει τοποθετηθεί με τον σωστό τρόπο και όλοι εργαζόμαστε για να μάθουμε τις εντολές του το συντομότερο δυνατό. Το μονοπάτι είναι το σωστό, ας συνεχίσουμε έτσι. Είμαι μια χαρά εδώ, εδώ και λίγα χρόνια είναι το σπίτι μου και θέλω να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για την Κάλιαρι. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου σήμερα (σ.σ: χθες), όπως και με ολόκληρη την ομάδα, όλοι πρέπει να συμβάλουν σε αυτό», κατέληξε.

©Πηγή: amna.gr

Loading