Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Μποέμιανς

Στον «αέρα» βρίσκονται από πριν λίγη ώρα τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς για το Europa Conference League.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι η αγορά των εισιτηρίων θα γίνει από τα εκδοτήρια με την επίδειξη τόσο της ταυτότητας όσο και του πιστοποιητικού νόσησης ή εμβολιασμού.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη (11.08) στις 09:00 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του επαναληπτικού αγώνα ΠΑΟΚ-Μποέμιανς για τον 3ο Προκριματικό Γύρο του UEFA Europa Conference League 2021-22 που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Πέμπτη (12.08) 20:00, αποκλειστικά από τα εκδοτήρια της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

ΘύραΤιμή
1€45
2, 3€35
5, 6€20
7, 7A, 8€15
VIP 3ου:€100
VIP 4ου:€100

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο:

Τετάρτη (11.08): 09:00-17:00

Πέμπτη (12.08): 09:00  μέχρι την έναρξη του αγώνα

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η επίδειξη της ταυτότητας, του πιστοποιητικού εβολιασμού/νόσησης και η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Εισιτήρια Διαρκείας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει το κοινό της πως θα δοθεί παράταση μίας ημέρας για τις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας.

Το σύστημα των εισιτηρίων διαρκείας θα έκλεισε σήμερα Τρίτη (10.08) στις 18:00 για ηλεκτρονικές ανανεώσεις και στις 17:00 για αγορά από τα εκδοτήρια και θα ανοίξει και πάλι την Παρασκευή (13.08) στις 09:00 και από τα δύο κανάλια πώλησης, ενώ θα κλείσει πλέον οριστικά για ανανεώσεις την ίδια μέρα στις 18:00 το απόγευμα από web και στις 17:00 από τα εκδοτήρια.

Η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (16.08) στις 09:00 κι από τα δύο κανάλια πώλησης.

Την Τετάρτη (11.08) και την Πέμπτη (12.08) θα πωλούνται μόνο μεμονωμένα εισιτήρια για τον επαναληπτικό κόντρα στη Μποέμιανς, για τα οποία θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες με νέα ανακοίνωση.

Τρόποι πρόσβασης στο γήπεδο

Για την αποφυγή συγχρωτισμού κατά την είσοδο, την ομαλή ροή των θεατών, την τήρηση των κατάλληλων αποστάσεων και τον αναγκαίο έλεγχο εισιτηρίου και πιστοποιητικού εμβολιασμού – όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων με παρουσία φιλάθλων – απαιτείται η διαμόρφωση σημείων προέλεγχου και ζωνών κυκλοφορίας.

Για το λόγο αυτό καθορίστηκαν τρεις ανεξάρτητες ζώνες κυκλοφορίας με ξεχωριστά σημεία εισόδου και με την κάθε ζώνη να δίνει αποκλειστική πρόσβαση σε συγκεκριμένες θύρες.

  •  Ζώνη 1 για πρόσβαση στις θύρες 5,6.
  • Ζώνη 2 για πρόσβαση στις θύρες 7, 8.
  • Ζώνη 3 για πρόσβαση στις θύρες 1,2,3, VIP 3oυ και VIP 4ου

Τα προκαθορισμένα σημεία εισόδου στην κάθε ζώνη αποτυπώνονται στον χάρτη.

Κανείς φίλαθλος δεν θα μπορεί να προσεγγίσει τη θύρα στην οποία αντιστοιχεί το εισιτήριό του χωρίς να διέλθει από την προκαθορισμένη ζώνη.

Παράλληλα, δεν επιτρέπεται η είσοδος και διέλευση στις ζώνες που δεν αντιστοιχούν στη θύρα του εισιτηρίου σας. Η πρόσβαση μέχρι τα σημεία εισόδου της ζώνης πρέπει να γίνεται περιμετρικά των λοιπών ζωνών.

Για παράδειγμα φίλαθλος που θα κινηθεί από τη Γρηγορίου Λαμπράκη προς τη θύρα 7 ή 8 (Ζώνη 2) δε θα μπορέσει να διέλθει μέσω της ζώνης 1 (οδός Αδαμίδου), ούτε μέσω της ζώνης 3 (οδός Κλεάνθους).

Προκειμένου ν’ αποφευχθεί η ταλαιπωρία κι ο εκνευρισμός, οι φίλαθλοι πριν την άφιξη τους στην περιοχή του γηπέδου της Τούμπας, παρακαλούνται να έχουν ήδη εξετάσει τη βέλτιστη διαδρομή μέχρι το σημείο εισόδου της ζώνης που αντιστοιχεί στη θύρα τους.

Διευκρινίσεις

  • Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021,  ο δηλωθέν κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή).
  • Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
  • Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2009), με την προϋπόθεση ότι οι συνοδοί των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που να αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού & το αρνητικό αποτέλεσμα του self test .
  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 4 & 4Α θα έχουν πρόσβαση στη θύρα 8
  • Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και το εισιτήριο του αγώνα. »

Loading