Κρούσμα κορονοϊού στον Μίλωνα

Η ΕΣΑΠ ενημέρωσε απόψε για την παρουσία κρούσματος κορονοϊού στον Μίλωνα. Το υγειονομικό πρωτόκολλο της Volley League ενεργοποιήθηκε άμεσα και αύριο (22/10) όλα τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε δοκιμές.

Επίσης, ενημερώθηκαν οι σύλλογοι που έπαιξαν με τον Μίλωνα στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, όπως και ο ΠΑΟΚ τον οποίο φιλοξενεί η ομάδα της Νέας Σμύρνης το προσεχές Σάββατο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση: 

«Η Ε.Σ.Α.Π. ενημερώνει πως μετά από ειδοποίηση της γραμματείας του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό βολεϊμπολίστας του συλλόγου. Άμεσα ενεργοποιήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο της Volley League.

Ο αθλητής μπήκε σε καραντίνα και οι συναθλητές του θα περάσουν τεστ κορονοϊού το πρωί της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου σε μονάδα της Βιοϊατρικής. Επίσης ειδοποιήθηκε ο ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με το Μίλωνα το προσεχές Σάββατο καθώς και οι ομάδες του Παναθηναϊκού και του Φοίνικα ΟΝΕΧ που έδωσαν αγώνες με το Μίλωνα για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Να σημειωθεί πως για να αναβληθεί ένας αγώνας θα πρέπει να νοσήσουν από κορονοϊό περισσότεροι από τρεις αθλητές του ρόστερ, ενώ κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να ζητήσει μέχρι δύο αναβολές λόγω κορονοϊού. Η ΕΣΑΠ θα εκδώσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με οποιαδήποτε εξέλιξη και εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον αθλητή του Μίλωνα».

©Πηγή: amna.gr

Loading