Κιθ Λονγκ: Να παίξουμε χωρίς φόβο στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ

Αρκετά ευχαριστημένος ο προπονητής της Μποέμιαν μετά τη νίκη κόντρα στην ελληνική ομάδα με 2-1

Αισιόδοξος για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα εμφανίστηκε ο προπονητής της Μποέμιαν Κιθ Λονγκ ο οποίος μετά τη νίκη των Ιρλανδών, στις δηλώσεις του είπε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του δεν έχει λόγο να φοβηθεί τον “Δικέφαλο” στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εμφάνιση της ομάδας του:

«H πρόκληση ήταν να ανέβουμε στο επίπεδο του αντιπάλου μας. Δεν είχαμε μια τέλεια απόδοση, η δεινότητά μας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο.  Αναφέροντας αυτό, δεν λέω ότι τα παιδιά δεν ήταν φανταστικά. Πρόκειται για μερικούς νέους άντρες που απολαμβάνουν την στιγμή, αυτό το ταξίδι. Και γιατί να μην το κάνουν; Παίζουν σε αυτό το φανταστικό στάδιο, μπροστά σε φανατικούς οπαδούς.

Για την παρουσία των φίλων της ομάδας:

«Δεν έχω λόγια για τους οπαδούς μας. Έκαναν το γήπεδο να τρέμει σε μερικές περιπτώσεις, από τις φωνές τους».

Για τη ρεβάνς της Τούμπας: 

«Πρέπει να είμαστε γενναίοι στο δεύτερο παιχνίδι της Τούμπας. Να εμπιστευτούμε την ποιότητα της ομάδας μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Τα παιδιά δεν είναι αγχωμένα, δεν υπάρχουν όρια σε αυτή την ομάδα και αυτά τα βράδια ανεβάζουν περισσότερο τον πήχη. Τώρα πρέπει να κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια στη ρεβάνς. Δεν θέλουμε να βάλουμε όρια στην ομάδα μας, αλλά να παίξουμε με τον τρόπο που μας ταιριάζει πραγματικά. Πρέπει να πάμε χωρίς φόβο στη Θεσσαλονίκη».

Δείτε επίσης: Μήνυμα από 112 για ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς σήμερα στη Ρόδο

Loading