Καμπερίδης: “Να μείνουμε ψύχραιμοι κόντρα στον Ιωνικό”

Αναχώρησε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα ο Αρης, για την αυριανή αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου, με τον Ιωνικό. Παιχνίδι που θα αρχίσει στις 17:00 και θα διεξαχθεί στο κλειστό “Χρήστος Αγγουράκης” του Χαϊδαρίου.

Ο Σάββας Καμπερίδης δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον τραυματία Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ενώ μιλώντας για το ματς, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, τόνισε: «Σε μια χρονική στιγμή, που όλες οι ομάδες δείχνουν ανέτοιμες, αρχίζουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, με τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα ξεκάθαρα δομημένη, με βάση τη φιλοσοφία του προπονητή της. Έχει καλές αποστάσεις, όλοι οι παίκτες απειλούν από το τρίποντο, ενώ έχει δύο πολύ ικανούς χειριστές, τον Τολιόπουλο και τον Σμιθ, οι οποίοι αποτελούν την κινητήρια δύναμή της».

Κατέληξε ο προπονητής των «κίτρινων» επισημαίνοντας: «Η συνέπειά μας στην άμυνα, οι σωστές αποφάσεις στην επίθεση και ο περιορισμός των λαθών θα αποτελέσουν “κλειδί” για την έκβαση του παιχνιδιού. Επίσης, θα πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και συμπαγείς στα αναμενόμενα “σκαμπανεβάσματα” κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης».

Στην αποστολή για τον αγώνα συμπεριλήφθηκαν οι Σούλερ, Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Μιλόσεβιτς, Χαριτόπουλος, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Τσάλμερς, Νετζήπογλου, Ντραγκίτσεβιτς, Ντεκόζι.

Ρ. Αβραμίδου

©Πηγή: amna.gr

Loading