It’s not coming home για την UEFA

Η UEFA αρνήθηκε στον ερμηνευτή του διάσημου πλέον «It’s coming home» να το τραγουδήσει πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού της Κυριακής

Ο τραγουδιστής των «Τριών Λιονταριών», Φρανκ Σκίνερ, δήλωσε ότι η UEFA είχε διαφορετικά σχέδια γι΄ αυτόν και τον Ντέιβιντ Μπάντιελ για να να παρουσιάσουν το δημοφιλές τραγούδι τους πριν από τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κυριακής, μεταξύ Αγγλίας και Ιταλίας στο Γουέμπλεϊ.

Το επιτυχημένο τραγούδι, που κυκλοφόρησε το 1996, επανήλθε στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια καθώς οι επιδόσεις της Αγγλίας βελτιώθηκαν, ανεβαίνοντας τα τσαρτς, καθώς οι οπαδοί άρχισαν να τραγουδούν τους στίχους όταν η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο στίχος «Το Ποδόσφαιρο Επιστρέφει στο Σπίτι του» έχει γίνει ο ύμνος των Άγγλων οπαδών και ο Skinner είπε ότι υπήρχε μια πρόταση να πει το τραγούδι πριν την έναρξη του αυριανού μεγάλου τελικού στο «Ναό του ποδοσφαίρου».

«Η UEFA είπε ότι δεν θα ήταν δίκαιο για τους Ιταλούς να το “ζήσουν“, ανέφερε ο Σκίνερ σε βρετανικό σόου.

«Κανένα πρόσθετο στοιχείο δεν μπορεί να ενσωματωθεί σε αυτό το στάδιο λόγω του πολύ αυστηρού χρονοδιαγράμματος αντίστροφης μέτρησης και των λειτουργικών περιπλοκών πριν από τη σέντρα», τόνισε εκπρόσωπος της UEFA στο Reuters μέσω email.

Δείτε επίσης: Ουγγαρία: «Η UEFA πρέπει να ντρέπεται»

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading