Η ευκαιρία του Λέο Ζαμπά

Η ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος και το τετραήμερο ρεπό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ώστε να πάρουν ανάσες ενόψει της συνέχειας των ελληνικών και ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας δίνει το περιθώριο στον προπονητή Πάμπλο Γκαρσία να κάνει συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που απέμειναν στη Θεσσαλονίκη αλλά και να προσδιορίσει τους άμεσους σχεδιασμούς του για τη συνέχεια.

Ένας από τους βασικούς στόχους του 43χρονου τεχνικού είναι η αξιοποίηση του συνόλου του έμψυχου υλικού του ΠΑΟΚ και κατ΄ επέκταση η αξιοποίηση του Λέο Ζαμπά, του βραζιλιάνου επιθετικού που έχει μείνει εκτός σχεδιασμών από τον προκάτοχό του Άμπελ Φερέιρα.

Για να συμβεί αυτό πρέπει ο παίκτης να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, καθώς έχασε αρκετές από τις προπονήσεις στην αρχή της περιόδου αλλά και να δείξει τον ζήλο των πρώτων χρόνων του στον ΠΑΟΚ αξιοποιώντας τα εξαιρετικά του προτερήματα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει στόχο και το έδειξε στα τρία πρώτα παιχνίδια να μην αφήνει ποδοσφαιριστές για μακρύ χρονικό διάστημα εκτός των πλάνων του ώστε να απογοητεύονται και σταδιακά να αποσύρονται από τη διεκδίκηση θέσης στην ομάδα.

Το ίδιο έκανε και στη συνεργασία του με την Κ19 του ΠΑΟΚ όπου αξιοποίησε αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές, μερικούς από τους οποίους τώρα έχει την δυνατότητα να συναντήσει και πάλι στην πρώτη ομάδα.

Ωστόσο, ο Λέο Ζαμπά είναι αυτός που έχει μείνει περισσότερο από όλους έξω από την 18άδα και η επανενεργοποίηση του αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τον Πάμπλο Γκαρσία.

ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ

©Πηγή: amna.gr

Loading