Γιούργκεν Κλοπ: «Ποτέ δεν εκπλήσσομαι από την οικονομική δύναμη της Σίτι, της Τσέλσι, της Γιουνάιτεντ»

Τα “έχωσε” για τα καλά ο Κλοπ με αφορμή τις μεταγραφικές κινήσεις των ανταγωνιστών – Δε δίστασε να αφήσει αιχμές για τον τρόπο που λειτουργούν οι άλλες ομάδες με βάση το Financial Fair Play.

Την ώρα που η Σίτι είναι έτοιμη να φέρει τον Χάρι Κέιν, την ώρα που η Γιουνάιτεντ ενισχύθηκε αρκετά με Σάντσο, Βαράν και η Τσέλσι έκανε το μπαμ με Λουκάκου, η Λίβερπουλ δεν έχει ρευστό για να ανταγωνιστεί τις παραπάνω ομάδες.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να είχε αφήσει ανοιχτό παράθυρο για μεταγραφές, ωστόσο με νέες δηλώσεις του άφησε πολλές αιχμές για Σίτι, Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Ο Γερμανός προπονητής δήλωσε:

«Ποτέ δεν εκπλήσσομαι από την οικονομική δύναμη της Σίτι, της Τσέλσι, της Γιουνάιτεντ. Όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση της Τσέλσι και όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση της Σίτι και όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση της Παρί Σεν Ζερμέν, για παράδειγμα. Αυτό που κάνει η Γιουνάιτεντ… Δεν ξέρω πώς το κάνει. Από τότε που ήρθα, ήταν πάντα το ίδιο. Μπορούμε να ξοδέψουμε και μας επιτρέπεται να ξοδέψουμε τα χρήματα που κερδίζουμε, αυτό κάναμε πάντα. Αυτή είναι η κατάστασή μας και δεν είναι να εκπλαγώ. Είμαι χρόνια στην Αγγλία για να ξέρω ότι βρίσκουν πάντα μια λύση για να ξοδεύουν έτσι»

Δείτε επίσης: Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκρίλις – Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League

Loading