Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Τιερί Ανρί (vid)

Ο Τιερί Ανρί έστειλε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο θέλοντας να τον συγχαρεί για την κατάκτηση του τίτλου του ΝΒΑ 

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Γεια σου ψηλέ. Είμαι ο Τιερί. Θα ήθελα να σε συγχαρώ και να σου πω επιτέλους. Θυμάμαι που μου είχες πει ότι μια ημέρα θα γίνεις πρωταθλητής και θα κάνεις τα πάντα για να γίνεις πρωταθλητής. Τώρα, τα κατάφερες. Είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες πως δεν είναι πως θα πέσεις, αλλά πως θα σηκωθείς και θα σταθείς στο ύψος σου. Και το έκανες αυτό. Για την πόλη σου, για την ομάδα σου. Και για τον εαυτό σου. Προσπάθησαν να σε ρίξουν, αλλά δεν άκουσες τον… θόρυβο. Και τελικά κατέκτησες τον τίτλο για το Μιλγουόκι. Γι’ αυτό, τώρα απόλαυσέ το και τα λέμε σύντομα, πρωταθλητή. Το είπες και το έκανες. Τα λέμε σύντομα».

Από την πλευρά του, αφότου είδε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το μήνυμα του Τιερί Ανρί απάντησε: «Είναι τρελό φίλε. Είναι πραγματικά τρελό. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω. Όταν ήμουν μικρός, επειδή ο πατέρας μου έπαιζε ποδόσφαιρο, ήθελα να του μοιάσω πάρα πολύ. Αλλά, ερωτεύτηκα το μπάσκετ. Το μήνυμα αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Από εκείνον. Τα καταφέραμε. Τα καταφέραμε όλοι μαζί. Όμως, τώρα είμαστε ψηλά και αρκετός κόσμος θέλει να μας ρίξει. Γι’ αυτό, θα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, να παραμείνουμε ταπεινοί και να εξακολουθούμε να είμαστε ευγνώμονες για την στιγμή και αυτό που καταφέραμε. Αλλά, θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Όμως, ένα τέτοιο μήνυμα που έρχεται από έναν θρύλο… Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Τιερί σ’ ευχαριστώ πολύ. Εάν δεις αυτό το βίντεο. Σ’ ευχαριστώ πολύ».

Δείτε επίσης: Μαρινάκης: Ο αποκλεισμός από το Champions League αποτελεί ζημιά 25 εκατ. ευρώ

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading