Γιαννακόπουλος: «Ας προχωρήσει το γήπεδο και το PAO Alive και εγώ εδώ είμαι»

Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, μαζί με όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη βρέθηκαν στο Απόστολος Νικολαΐδης για τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αλλά και ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος πριν τον Αγιασμό απευθύνθηκε στους αθλητές, επισημαίνοντας ότι… «μέσα από την ολοκλήρωση του Βοτανικού, ο Παναθηναϊκός να γίνει αυτόφωτος, αυτοδημιούργητος και παντοδύναμος».

«Πέρσι όταν αναλάβαμε τον ερασιτέχνη τα περισσότερα τμήματα ήταν στην Α2 και δυστυχώς ο σύλλογος όχι σε καλή κατάσταση οργανωτικά. Στόχος ήταν η οικονομική εξυγίανση του ερασιτέχνη πράγμα που από όσο μαθαίνω, έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό και παράλληλα τα τμήματα να επιστρέψουν», είπε αρχικά ο Γιαννακόπουλος και συνέχισε: «Πλέον οι ομάδες βρίσκονται στην Α1 και σκοπός είναι να εδραιωθούν σε αυτήν. Ασφαλώς και κάθε τίτλος είναι ευπρόσδεκτος, και για τα ατομικά αθλήματα ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Μέσα από την ολοκλήρωση του Βοτανικού, ο Παναθηναϊκός να γίνει αυτόφωτος, αυτοδημιούργητος και παντοδύναμος».

Στη συνέχεια ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ, απάντησε σε ερωτήσεις, με αυτή για την εμπλοκή του και στην ΠΑΕ να ξεχωρίζει… «Είμαι στην ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη. Μακάρι να προχωρήσουν όλα όσα είχα πει, ο Βοτανικός, το PAO Alive και εδώ είμαστε να υποστηρίξουμε όλα τα τμήματα. Όσο περνά από το δικό μου το χέρι εγώ εδώ είμαι. Πολύς κόσμος συμμετέχει στο PAO Alive, αλλά περιμένουμε να συμμετέχουν κι άλλα κομμάτια της κοινωνίας. Ίσως κάποιοι μετά τις διακοπές θέλουν να εστιάσουν στις επιχειρήσεις τους και να βοηθήσουν μετά. Δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχει άνθρωπος που έχει την οικονομική δυνατότητα και δεν θα βοηθήσει».

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading