Γαλατσόπουλος: «Υπάρχει θέληση για κεντρική διαχείριση»

Για διάθεση από πλευράς των συμμετεχουσών ομάδων στην Basket League για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, κατά την εκδήλωση της κλήρωσης ενοψει της νέας σεζόν 2020-21, στην αίθουσα Τύπου του Κεντρικού Σταδίου του ΟΑΚΑ. Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αναφέρθηκε και στο νέο θεσμό, το ελληνικό Super Cup, το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά φέτος, με πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά, στον σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος δήλωσε: «Σας καλωσορίζουμε στην κλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά και του νέου θεσμού, του Σούπερ Καπ. Η αισιοδοξία μου για το νέο πρωτάθλημα είναι μεγάλη, παρά τις νέες συνθήκες. Οι προπονητές και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Οι ιδιοκτήτες θέλουν να συμβάλλουν και αυτοί. Οι φίλοι του μπάσκετ δείχνουν τον ενθουσιασμό τους ενόψει της επιστροφής στη δράση. Η αισιοδοξία μας γίνεται μεγαλύτερη, γιατί οι χορηγοί εκδηλώνουν ενδιαφέρον. Η ΕΡΤ είναι στο πλευρό μας, όπως και η Watt+Volt και το νέο πρωτάθλημα θα γίνει με τις μπάλες Spalding.

Η ΕΡΤ θέλουμε να είναι δίπλα μας για αρκετά χρόνια από εδώ και πέρα και να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία. Υπάρχει διάθεση και θέληση για κεντρική διαχείριση και με τη στήριξη όλων των ΚΑΕ βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των συζητήσεων και μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία που θέλουμε και επιδιώκουμε. Όπως επίσης ευχαριστώ τον κύριο Πέτσα, όπως και τον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη.

Τους προηγούμενους μήνες, οι ιδιοκτήτες των ΚΑΕ πήραν γενναίες αποφάσεις για το πρωτάθλημα. Φιλοδοξία μας είναι το Σούπερ Καπ να αποτελέσει χαρακτήρα γιορτής. Μια διοργάνωση, στην οποία θα συμμετέχουν και θα απολαμβάνουν εραστές της πορτοκαλί θεάς. Ευχόμαστε να ξεπεράσουμε την πανδημία και ευχόμαστε υγεία σε όλους».

Α. Βελονάκη

©Πηγή: amna.gr

Loading