Φλικ: «Η Μπάγερν έστειλε μήνυμα με το 8-0…»

Η Μπάγερν έστειλε ένα μήνυμα στις υπόλοιπες ομάδες της Bundesliga, ότι είναι σε θαυμάσια κατάσταση, όπως δήλωσε ο προπονητής των Βαυαρών Χάνσι Φλικ , μετά τον θρίαμβο με 8-0 επί της Σάλκε στο άνοιγμα της σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μπάγερν σκόραρε τρεις φορές μέχρι το 31ο λεπτό.

«Ήταν υπέροχο από εμάς. Πριν από το παιχνίδι θέλαμε να είναι ένα ματς που θα καθορίζει πού είμαστε σε αυτό το στάδιο και οι παίκτες μου το έκαναν πολύ καλά», δήλωσε ο Φλικ.  «Θέλαμε να το δείξουμε ότι σε αυτή τη σεζόν είμαστε ξανά εδώ». Ωστόσο, ο Φλικ επεσήμανε γρήγορα ότι ήταν μόνο ένα παιχνίδι σε μια μακρά και γεμάτη σεζόν. «Ήταν μόλις το πρώτο παιχνίδι. Αλλά ήταν σημαντικό να δείξουμε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο».

Ήταν μια νίκη-ρεκόρ για ένα εναρκτήριο παιχνίδι της Bundesliga και ήρθε λιγότερο από ένα μήνα αφού η Μπάγερν κέρδισε τον τίτλο του Champions League για να ολοκληρώσει το «τρεμπλ».  Οι Βαυαροί έχουν κερδίσει τους τελευταίους οκτώ τίτλους στη Γερμανία.

«Η Μπάγερν ήταν σε εντυπωσιακά καλή φόρμα», δήλωσε ο προπονητής της Σάλκε Ντέιβιντ Βάγκνερ, του οποίου η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει κανέναν από τους 17 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος.

«Αυτή τη στιγμή η Μπάγερν είναι πιθανότατα η ισχυρότερη ομάδα στον κόσμο. Το έδειξαν σήμερα (σ.σ: χθες). Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Τώρα πρέπει να το ξεπεράσουμε και να δείξουμε μια αντίδραση την επόμενη εβδομάδα.»

Α. Βαζογιάννης

©Πηγή: amna.gr

Loading