Εθνική Ιταλίας: Ο Σπινατσόλα μπαίνει στο χειρουργείο

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα αναμένεται εντός της Κυριακής (04/07) να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η ζημιά στον αχίλλειο τένοντα με την επιστροφή του να υπολογίζεται σε περίπου 6 μήνες.

Σίγουρα η απογοήτευση είναι μεγάλη που αναγκάστηκε να αφήσει ένα Ευρωπαϊκό το οποίο τον έβλεπε μεταξύ των καλύτερων στο γήπεδο, όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά μεταξύ όλων των Εθνικών ομάδων του τουρνουά.

Η ρήξη του αριστερού Αχίλλειου τένοντα, ωστόσο, δεν αφήνει καμία διέξοδο για τον ακραίο αμυντικό της Ρόμα, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χάσει ούτε μια μέρα από το χρόνο του.

Η ανάρρωση αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλη (περίπου έξι μήνες), αλλά ήδη σήμερα (4/7) το απόγευμα, μετά από ένα οικογενειακό γεύμα, πέταξε για τη Φινλανδία όπου αύριο θα εγχειριστεί από τον καθηγητή Οράβα, τον ίδιο που αντιμετώπισε τους Μπαρτζάλι, Μποναβεντούρα, Μπέκαμ, Κριστάντε, και τον Δρ Λεμπάινεν.

Τον Σπινατσόλα συνόδευσε ο γιατρός της Ρόμα (Μανάρα) και η σύζυγός του.

Λίγο πριν ξεκινήσει, υπήρξαν κάποια αστεία με τον άνδρα της ασφάλειας στο αεροδρόμιο Τσιαμπίνο.

«Λυπάμαι πολύ» σχολίασε ο υπάλληλος του αεροδρομίου που τον συνόδευσε για να κάνει check in.

«Πέρασε, πάμε μπροστά» ήταν η απάντηση του ακραίου των «τζαλορόσι» που, παρά τη δύσκολη στιγμή, δεν χάνει το χαμόγελό του.

Δείτε επίσης: Εθνική Ιταλίας: Δεν προλαβαίνει το ματς με την Αυστρία ο Κιελίνι

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading