Εθνική Ιταλίας: Φεύγει ο Ντε Ρόσι

«Δεν θα είχε νόημα να συνεχίσω στην εθνική ομάδα, περιμένοντας μία κενή θέση, και δεν θα ήταν δίκαιο προς την ομοσπονδία και τον Μαντσίνι» δηλώνει ο Ντε Ρόσι

Την αποχώρησή του από το τεχνικό επιτελείο της εθνικής Ιταλίας, προκειμένου να αναζητήσει την παρθενική του δουλειά ως πρώτος προπονητής, ανακοίνωσε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι. «Ηταν μία δύσκολη απόφαση, Θα είμαι πάντα υπόχρεος στην εθνική ομάδα. Ομως έχω μία σαφή ιδέα του τι θέλω να κάνω: να προπονήσω», δήλωσε ο άλλοτε αρχηγός της Ρόμα στη “Gazzetta dello Sport” και πρόσθεσε: «Οσο περίεργο κι αν φανεί, δεδομένου ότι είμαι μόλις 38 χρονών και δεν έχω κάτσει ποτέ στον πάγκο, νιώθω έτοιμος. Δεν θα είχε νόημα να συνεχίσω στην εθνική ομάδα, περιμένοντας μία κενή θέση, και δεν θα ήταν δίκαιο προς την ομοσπονδία και τον Μαντσίνι».

Αν και αποχώρησε από την ενεργό δράση μόλις πριν από ένα χρόνο, ο Ντε Ρόσι επελέγη από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ως ένας από τους βοηθούς του στη «σκουάντρα ατζούρα» και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
 

Τελευταίες ενημερώσεις:

 

Loading