ΕΣΑΚΕ: «Δεν λάβαμε επίσημο αίτημα από την ΑΕΚ ή άλλον για αλλαγή ημερομηνίας για να γίνει ο τελικός χάντμπολ»

Επίσημη θέση του ΕΣΑΚΕ, αναφορικά με την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την τέλεση του ευρωπαϊκού τελικού της ομάδας χάντμπολ

Μετά την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με την οποία κατηγορεί τον ΕΣΑΚΕ πως «αντέδρασε στη διάθεση του ΟΑΚΑ (σ.σ. «Νίκος Γκάλης») για την τέλεση του τελικού χάντμπολ, επειδή υπήρχε το ενδεχόμενο να υπάρξει τρίτος αγώνας play off μεταξύ των ΑΕΚ ΚΑΕ και ΠΑΟΚ ΚΑΕ στο ΟΑΚΑ την ίδια ημέρα και δεν μπορούσε… να τον μεταθέσει», η διοργανώτρια Αρχή της Basket League ενημέρωσε με επίσημο τρόπο πως ουδέποτε έλαβε επίσημο αίτημα σχετικά, ούτε από την ερασιτεχνική ΑΕΚ, ούτε από άλλον.

Αναλυτικά η θέση του ΕΣΑΚΕ σχετικά με την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την τέλεση του ευρωπαϊκού τελικού της ομάδας χάντμπολ:

«1) Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ που έγινε την Μεγάλη Πέμπτη εγκρίθηκε το πρόγραμμα διεξαγωγής των Playoffs χωρίς να τεθεί οποιοδήποτε θέμα.

2) Ποτέ ο ΕΣΑΚΕ δεν έλαβε επίσημο αίτημα από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ ή από οποιονδήποτε άλλον για αλλαγή ημερομηνίας αγώνα των Playoffs της Stoiximan Basket League για να γίνει ο τελικός του χάντμπολ».

Δείτε επίσης: Η Μπενφίκα κάνει “δώρο” το πρωτάθλημα στη Σπόρτινγκ, “μπλόκο” στην Πόρτο (1-1)

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading