Επιστρέφουν οι φίλαθλοι στα ισπανικά γήπεδα

Οι ισπανικοί σύλλογοι επιβεβαίωσαν την επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Εξέφρασαν, ωστόσο, τον θυμό τους προς την ισπανική κυβέρνηση, ισχυριζόμενοι ότι στην απόφαση για άνοιγμα των σταδίων υπήρξε πολιτικό και όχι αθλητικό υπόβαθρο.

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, συγκέντρωσε όλες τις ομάδες της Α΄ και Β΄ κατηγορίας μέσω τηλεδιάσκεψης σήμερα το πρωί, μετά την ανακοίνωση του ανοίγματος των σταδίων τις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Τα κριτήρια για το άνοιγμά τους (μόνο στις περιοχές στην επιδημιολογική φάση 1) δεν άρεσαν στους συλλόγους, oι οποίοι δήλωσαν πως ανέμεναν περισσότερη διαφάνεια από την κυβέρνηση μετά από όσα συζητήθηκαν σε προηγούμενες συναντήσεις.

Παρ’ όλα αυτά, οι ομάδες αποδέχονται το άνοιγμα και προετοιμάζουν ήδη σχέδια για την επιστροφή των φιλάθλων. Μια επιστροφή που πρέπει να πραγματοποιηθεί με όλα τα υγειονομικά μέτρα, ενώ αποτελεί ταυτόχρονα ένα είδος δοκιμής για την επόμενη σεζόν.

Έτσι, τα γήπεδα που θα είναι σε θέση να ανοίξουν τις πόρτες τους αυτή τη στιγμή είναι αυτά των αναμετρήσεων Βιγιαρέλ-Σεβίλη και Βαλένθια-Εϊμπάρ για την 37η αγωνιστική και Ελτσε-Αθλέτικ Μπιλμπάο, Λεβάντε-Κάντιθ και Θέλτα-Μπέτις για την 38η αγωνιστική, όσον αφορά την πρώτη κατηγορία.

Δείτε επίσης: Οριστικά στο «Ντραγκάο» του Πόρτο ο τελικός του Champions League

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading