Εμβολιάστηκε όλο το τιμ της Εθνικής Γαλλίας

Πλήρες εμβολιασμένο είναι το τεχνικό τιμ της Εθνικής Γαλλίας ενόψει του Euro 2020, όπως τόνισε ο προπονητής των «τρικολόρ», Ντιντιέ Ντεσάν.

«Όλο το τεχνικό επιτελείο έχει εμβολιαστεί, αλλά δεν έχει προγραμματιστεί κάτι για τους ποδοσφαιριστές» ανέφερε ο Γάλλος τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου, κατά την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Γαλλίας στο προπονητικό κέντρο του Κλερφοντέν.

«Ο εμβολιασμός είναι μία προσωπική απόφαση. Ορισμένοι παίκτες μπορεί να έχουν ήδη εμβολιαστεί. Γνωρίζουμε ότι ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος για να καταπολεμήσουμε τον ιό», πρόσθεσε.

Η Γαλλία συμμετέχει στον 6ο όμιλο μαζί με τη Γερμανία, την Ουγγαρία και την Πορτογαλία και πριν «μπει» στη μάχη του Euro θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια εναντίον της Ουαλίας (2 Ιουνίου στη Νίκαια) και της Βουλγαρίας (8 Ιουνίου στο Παρίσι).

«Μπήκαμε πλέον στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Πρέπει να ξαναβάλουμε… βενζίνη στις “ μηχανές” μας. Δεν είναι όλοι οι παίκτες στο ίδιο επίπεδο από πλευράς δυνάμεων και φυσικής κατάστασης και η δουλειά μας είναι να τους φέρουμε όλους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση» υπογράμμισε ο Ντεσάν.

Δείτε επίσης: Οι Άγγλοι ελπίζουν σε τελικό του EURO 2020 με 90.000 θεατές

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading