Λουίς Ενρίκε: «Δεν μας άφησε καλό συναίσθημα»

Δηλώσεις με την λήξη της μεταξύ τους αναμέτρησης πραγματοποίησαν οι Λουίς Ενρίκε και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον έναν να είναι δυσαρεστημένος με την ισοπαλία, ενώ ο άλλος (Λεβαντόφσι) να είναι χαρούμενος.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Λουίς Ενρίκε (προπονητής Ισπανίας): «Έχω τη μεγαλύτερη επιθυμία να παρακολουθήσω και να αναλύσω τον αγώνα. Δεν μας άφησε με το καλύτερο συναίσθημα. Ίσως ήμασταν η κυρίαρχη ομάδα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να φτάσουμε στη νίκη.

Μου άρεσε το πώς έπαιξε η Πολωνία. Δημιούργησαν καθαρές ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε πολύ σκληρά αλλά κάναμε υπερβολικά πράγματα, αντί να δημιουργήσουμε σαφείς ευκαιρίες. Η απώλεια του πέναλτι ήρθε σε μια απολύτως κρίσιμη στιγμή.

Ειλικρινά, σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας περισσότερο, αλλά δεν μπορούσαμε. Το αποτέλεσμα συχνά καλύπτει τις αδυναμίες μιας απόδοσης. Όταν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό, απαιτεί ακόμη πιο προσεκτική ανάλυση».

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (επιθετικός Πολωνίας): «Παίξαμε καλά. Κάναμε κάποια λάθη, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, αλλά φαινόμασταν πολύ καλύτερα από ό,τι εναντίον της Σλοβακίας. Γιατί; Νομίζω ότι στο πρώτο παιχνίδι θέλαμε να παίξουμε καθαρό ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε. Εστιάσαμε σ΄ αυτό και άλλα μέρη δεν λειτούργησαν. Γνωρίζαμε, εναντίον της Ισπανίας, ότι θα επικεντρωθούμε περισσότερο στην άμυνα και το κάναμε αρκετά καλά. Απλώς λειτούργησε.

Δεν θα είμαστε φαβορί στο επόμενο παιχνίδι. Η Σουηδία έχει πολύ καλούς παίκτες και θα είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας. Αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι, κι αυτό το παιχνίδι με την Ισπανία μας έδωσε σίγουρα πολλά».

Δείτε επίσης: Αυγενάκης: «Ανοίγουμε τους δρόμους για μια Ελλάδα πιο δυνατή»

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading