Χωρίς τους προπονητές τους στο Australian Open οι Ναδάλ και Τιμ

 Χωρίς τους προπονητές τους θα αγωνιστούν στο πρώτο Grand Slam του έτους οι Ράφα Ναδάλ και Ντομινίκ Τιμ. Όπως έγινε γνωστό οι δύο κορυφαίοι τενίστες δεν θα έχουν στο πλευρό τους, τους προπονητές του για διαφορετικούς λόγους. 

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Αυστραλίας όσοι μεταβιβαστούν στη χώρα θα παραμείνουν για 14 μέρες σε καραντίνα και στη συνέχεια θα προετοιμαστούν για τη διοργάνωση που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 21 Φεβρουαρίου. 

Ο προπονητής του Ναδάλ Κάρλος Μόγια τόνισε ότι δεν θα ταξιδέψει στην Αυστραλία λόγω των αυστηρών υγειονομικών περιορισμών.
«Αφού μιλήσαμε με τον Ράφα, αποφασίσαμε ότι δεν θα ταξιδέψω στην Αυστραλία με την ομάδα. Θα παρακολουθήσω το τουρνουά από το σπίτι και θα μείνω με την οικογένεια, τους γονείς και τα παιδιά μου λόγω της ευαίσθητης κατάστασης που ζει η Ισπανία με τον ιό. Καλή τύχη στην ομάδα» τόνις εο Μόγια. 

Αντίθετα ο προπονητής του Τιμ Νίκολας Μασού δεν θα ταξιδέψει στην Αυστραλία επειδή διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό. «Πριν απογειωθούμε, ενημερωθήκαμε από τον προπονητή μας ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Ο Νίκο θα κάνει εκ νέου τεστ σε λίγες μέρες. Ελπίζουμε ότι θα είναι αρνητικός και θα μπορέσει να ακολουθήσει την ομάδα». 
 

Ν. Λάκατας

©Πηγή: amna.gr

Loading