Χάντμπολ: Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, λόγω κορονοϊού

Η σειρά των τελικών στην Α1 χάντμπολ των ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 22 Ιουνίου – Παίρνει αναβολή η έναρξη της σειράς των αγώνων διότι ανάμεσα στους δύο «Δικεφάλους» ανιχνεύθηκαν συνολικά επτά κρούσματα.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα (18/6) ότι, μετά από δύο ελέγχους για κορονοϊό στην ομάδα, ανιχνεύθηκαν συνολικά επτά κρούσματα, πέντε εκ των οποίων αφορούν σε παίκτες.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν αίτημα στην ΟΧΕ για την αναβολή του πρώτου τελικού με τον ΠΑΟΚ, το οποίο έγινε αποδεκτό.

Στα τέλη Μαΐου η ΟΧΕ είχε ανακοινώσει ότι η σειρά των τελικών στην Α1 ανδρών θα κριθεί στις δύο νίκες και πως οι αναμετρήσεις ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν στις 22, στις 26 και στις 30 Ιουνίου.

Η σχετική ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έχει ως εξής:

«Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι μετά από δύο διαδοχικούς ελέγχους με τεστ PCR που διενεργήθηκαν στην ομάδα χάντμπολ, προέκυψαν 7 θετικά κρούσματα (5 αθλητών, 2 τεχνικού προσωπικού).

Ως εκ τούτου και βάσει του εγκεκριμένου Πρωτοκόλου Αγώνων της ΟΧΕ, ο 1ος Τελικός της Handball Premier, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη 22/06, αναβάλλεται».

Δείτε επίσης: Χάντμπολ: Νίκησε τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ, 28-38 στη Μίκρα και εξασφάλισε το αβαντάζ έδρας

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading