«Μπήκαν» Σένκεφελντ, Σάντσες, δεν προλαβαίνει τη Λαμία ο Χουάνκαρ

Δεν άλλαξαν πολλά πράγματα στον Παναθηναϊκό κατά την προπόνηση της Τετάρτης (28/10) όσον αφορά το «απουσιολόγιο» του Λάζλο Μπόλονι ενόψει του σαββατιάτικου (31/10) αγώνα με τη Λαμία, καθώς πλην των Σένκεφελντ, Σάντσες που μπήκαν σε φουλ ρυθμό (έπειτα από δύο μέρες «αποφόρτισης»), δεν υπήρξαν άλλες «επιστροφές».
Ατομικό ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης, με τον πρώτο να κάνει μόνο τρέξιμο και να τίθεται πλέον εκτός πλάνων (και) από το παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας, λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στη γάμπα του.
Οι Μπουζούκης, Βέλεθ, Αγιούμπ, Αλεξανδρόπουλος έκαναν θεραπεία -με τον τελευταίο να επιστρέφει από αύριο, Πέμπτη (29/10), στο πλήρες πρόγραμμα- ενώ κλινήρεις παρέμειναν οι Αντονίτο, Μαυρομμάτης.
Το πρώτο μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας και στη συνέχεια έκαναν «αποφόρτιση», ωστόσο δεν τίθεται θέμα απουσίας τους από τον αγώνα με τη Λαμία.
Στην προπόνηση το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, εξάσκηση στα τελειώματα (με τον Μπόλονι να ρίχνει μεγάλο βάρος στις «εκτελέσεις») και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

©Πηγή: amna.gr

Loading