Μπεναλουάν: «Μακάρι να διεκδικήσουμε έναν από τους δύο τίτλους»

Στην κάμερα της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, μίλησε το τελευταίο – χρονικά – μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ο Γιοάν Μπεναλουάν. Ο Γαλλοτυνήσιος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσία του στους Θεσσαλονικείς ενώ έθεσε ψηλά τον πήχη για τους στόχους της ομάδας. 

«Νιώθω καλά αυτές τις πρώτες ημέρες στην πόλη που είναι ωραία. Η ομάδα είναι επίσης καλή. Είμαστε μια οικογένεια, αυτό εισέπραξα από την πρώτη στιγμή και αυτό ήταν που ζητούσα. Αυτό που μένει είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί και να έχουμε καλά αποτελέσματα. Έχω δει κάποια παιχνίδια, έχω πάρει πληροφορίες. Το επίπεδο είναι υψηλό. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο 33χρονος στόπερ.

Εν συνεχεία μίλησε για τα προσωπικά του βιώματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω μια καλή καριέρα πίσω μου. Αυτό που θέλω να δώσω στον Άρη είναι η εμπειρία μου και να βοηθήσω την ομάδα. Φυσικά και έχουμε στόχους. Θέλω να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να κερδίζουμε και μακάρι να διεκδικήσουμε έναν από τους δύο τίτλους και να κάνουμε πρωταθλητισμό».

Κι ο πρώην άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ κατέληξε αναφερόμενος στον κόσμο του Άρη: «Οι πρώτες πληροφορίες που πήρα ήταν για το πόσο παθιασμένος είναι και πόσο αγαπάνε την ομάδα και την υποστηρίζουν. Αυτό που έχω να δείξω στον κόσμο και  στο γήπεδο, είναι πάθος». 

Κ. Βρουλής

©Πηγή: amna.gr

Loading