Μπάσκετ: Εκλογές της ΕΟΚ ζητά ο Άγγελος Παπανικολάου

«Επαναλαμβάνουμε για χιλιοστή πρώτη φορά: Θέλουμε εκλογές

Την άποψη του ότι οι εκλογές της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) πρέπει να γίνουν στις 12 Σεπτεμβρίου με τη δυνατότητα ψήφου σε όσα σωματεία έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ εξέφρασε με ανακοίνωση ο Άγγελος Παπανικολάου.

Πιο συγκεκριμένα ο 40χρονος καρδιολόγος, που είναι υποψήφιος για την προεδρία ζητά εκλογές… χθες με την βασική προϋπόθεση να συμμετέχουν όλα τα σωματεία που θα έχουν εισέλθει στο μητρώο έως και τις 3 Σεπτεμβρίου.

Η δήλωση του Παπανικολάου αναφέρει τα εξής:

«Ξαφνικά κάποιοι παράγοντες ανακάλυψαν την …Αμερική. Και «έπεσαν από τα σύννεφα», αφενός από την δικαστική και όχι μόνο, δικαίωση δεκάδων σωματείων εξαιτίας της διάτρητης διαδικασίας του μητρώου και αφετέρου, εξαιτίας του υγειονομικού πρωτοκόλλου που δημιουργεί σημαντικά προβλήματα, κυρίως, στις ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τμήματα.

Είναι οι ίδιοι, οι οποίοι δεν «άρθρωσαν λέξη» μήνες τώρα αναφορικά με την απόλυτα νόμιμη συμμετοχή των συλλόγων στις εκλογές της ΕΟΚ, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα κι από τις αποφάσεις των Δικαστηρίων. Και οι οποίοι ζητούν επιτακτικά τη συρρίκνωση του Ελληνικού Μπάσκετ αποκλειστικά για το προσωπικό – εκλογικό συμφέρον…

Εμείς είχαμε εντοπίσει επ’ ακριβώς όλες αυτές τις δυσλειτουργίες μήνες νωρίτερα και είχαμε προειδοποιήσει επανειλημμένως τους ίδιους και τους συν αυτώ, κρούοντας τον «κώδωνα του κινδύνου». Προφανώς, απευθυνόμασταν «εις ώτα μη ακουόντων»! Τώρα, τι έχουν να μας πουν; Δυστυχώς, πάλι σκόρπιες λέξεις, μισόλογα και ύβρεις.

Επαναλαμβάνουμε για χιλιοστή πρώτη φορά: Θέλουμε εκλογές …χθες, επιθυμούμε να διεξαχθούν στις 12 Σεπτεμβρίου με οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία αλλά με έναν απαράβατο όρο, μια βασική προϋπόθεση: Να συμμετέχουν όλα, ανεξαιρέτως, τα σωματεία που θα έχουν εισέλθει στο μητρώο έως και τις 3 Σεπτεμβρίου. Περιμένουμε σήμερα την απάντησή τους. Χωρίς «άδεια λόγια»… Χωρίς αστερίσκους, υπεκφυγές και υποκρισία…

Αναφορικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο να ενημερώσουμε τους αδαείς ότι ως μέλος του ΕΟΔΥ είχα επικοινωνία με τον ΓΓΑ, κ. Μαυρωτά, στον οποίο διατύπωσα την απόλυτη διαφωνία μου για τον υπερβολικό αριθμό των τεστ στους αθλητές. Πρότασή μου και η οποία μεταφέρθηκε επισήμως στον ΓΓΑ, είναι ο αριθμός και η συχνότητα των τεστ να συμβαδίζουν με τα όσα ισχύουν στην εκπαιδευτική κοινότητα. Στηρίζουμε, δε, τους εμβολιασμούς στις ηλικιακές ομάδες που προβλέπεται… »

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
 
 
 

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading