Ατρόμητος: Επιστροφή Κάναντι και… επίσημα

Η φημολογία των τελευταίων εβδομάδων έλαβε σάρκα και οστά, με τον Νταμίρ Κάναντι να επιστρέφει και επίσημα στην τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου, αναλαμβάνοντας τα ηνία των Περιστεριωτών μέχρι το 2022.

Ύστερα, λοιπόν, από ένα χρόνο ο Αυστριακός τεχνικός επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Θυμίζουμε ότι ο Κάναντι βρισκόταν στον πάγκο του Ατρομήτου από το 2017 ως το 2019, κερδίζοντας δύο διαδοχικές εξόδους στο Europa League.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Γιώργος Σπανός, είχε ως πρώτο στόχο για την τεχνική ηγεσία τον Αυστριακό, όμως έπρεπε πρώτα να λυθεί το συμβόλαιό του με τη Νυρεμβέργη. Αυτό επετεύχθη κι έτσι σήμερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης έναρξης συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια (2022) με τον προπονητή, Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αυστριακός τεχνικός που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο της ομάδας μας επιστρέφει στο Περιστέρι με σκοπό να επαναφέρει τον Ατρόμητο εκεί που του αξίζει, στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας κ. Αγγελόπουλος βρισκόταν σε συνεχή επαφή με τον κ. Κάναντι για να ενημερώνεται για το θέμα της αποδέσμευσης του αλλά και για θέματα της ομάδας και με την λύση του συμβολαίου του το πρωί της Τετάρτης με τη Νυρεμβέργη, απέστειλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ομάδα μας ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Σε μια σύντομη δήλωσή του ο κ. Κάναντι ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στον Ατρόμητο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αγαπάω ιδιαίτερα αυτή την ομάδα, τους ανθρώπους στην Ελλάδα και τη φιλοσοφία αυτής της χώρας. Έχω πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά και θα πούμε περισσότερα την Παρασκευή από κοντά».

Ο προπονητής του Ατρομήτου θα βρεθεί την Πέμπτη στην Αθήνα και την Παρασκευή το απόγευμα στις 19.00 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του στο Θέατρο Πολιτών, όπως επίσης και του άμεσου συνεργάτη του αλλά και ολόκληρου του τεχνικού επιτελείου από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, κ. Γιώργο Σπανό».

Δείτε επίσης: Επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από 5,5 μήνες ο Ντεμπελέ

Loading