Αρχηγία… τέλος για τον Ντζέκο

Ο Έντιν Ντζέκο καθαιρέθηκε από την ομάδα των αρχηγών της Ρόμα, αλλά έλυσε τις διαφωνίες και τις διαφορές του με τον προπονητή Πάουλο Φονσέκα, όπως ανέφερε ο general manager της ιταλικής ομάδας, Τιάγκο Πίντο την Τετάρτη (03/02).

Ο διεθνής Βόσνιος επιθετικός έμεινε εκτός αγώνων των «τζαλορόσι» μετά τον αποκλεισμό τους από τη Σπέτσια στους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας κι έκανε προπονήσεις ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα, μετά τη διαφωνία του με τον Φονσέκα, που τον οδήγησαν ένα βήμα απ’ την πώλησή του στις τελευταίες ημέρες του χειμερινού, μεταγραφικού «παράθυρου».

«Σε ότι αφορά την αρχηγία, το κλαμπ πρέπει να μείνει σταθερό στις αρχές του σε θέματα πειθαρχίας» ανέφερε ο Πίντο και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή ο Ντζέκο δεν είναι πια αρχηγός της Ρόμα. Θα λειτουργήσουμε πάνω σε ένα συγκεκριμένο σκεπτικό και θα δούμε το συμφέρον της ομάδας στο μέλλον. Κάθε ένας που ζει στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ζει σε μία οικογένεια. 

Και σε κάθε οικογένεια υπάρχουν προβλήματα και διαμάχες. Από τη στιγμή που αυτά τα λύνεις, γίνεσαι δυνατότερος. Ο Ντζέκο είναι ένας πολύ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ένα πρόσωπο με δυναμικό χαρακτήρα που έχει φτιάξει τη δική του ιστορία στη Ρόμα. Το καλό της Ρόμα είναι πάνω από κάθε ατομικό συμφέρον» κατέληξε ο Πορτογάλος general manager.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

©Πηγή: amna.gr

Loading