Αποχώρησε από τη Volley League o Παμβοχαϊκός

Μετά από δεκαετή συνεχή παρουσία, ο Παμβοχαϊκός αποχώρησε από τη Volley League. Ως αιτία για την απόφαση αυτή, η διοίκηση της ομάδας της Κορινθίας ανέφερε στην επιστολή της προς την Ε.Σ.Α.Π. πως «οι προσπάθειες που έγιναν, για την ανεύρεση ατόμων που να στηρίξουν την ομάδα απέβησαν άκαρπες».

Οι παράγοντες και τα ιδρυτικά στελέχη της ομάδας του Βραχατίου συνεδρίασαν το βράδυ της Δευτέρας (28/9), όπου ελήφθη η απόφαση για αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στο βόλεϊ, αφού χωρίς χορηγούς ήταν αδύνατη η συμμετοχή.

Μετά την εξέλιξη αυτή, το όνομα του Παμβοχαϊκού δεν θα μπει στην κλήρωση της Volley League 2020-21, η οποία, αν και ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, είχε αναβληθεί, λόγω των εκτάκτων υγειονομικών μέτρων και των νέων πρωτοκόλλων με τους περιορισμούς για την αντιμετώπιση του COVID-19 που τέθηκαν σε ισχύ από την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, για τις συναθροίσεις σε ανοικτούς και κλειστούς χώρους στην επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής.

Η Volley League της σεζόν 2020-21 θα διεξαχθεί με 9 συμμετέχουσες ομάδες βάσει των νυν δεδομένων, μετά την αποχώρηση του Παμβοχαϊκού.

Στην επιστολή προς την Ε.Σ.Α.Π. που φέρει ημερομηνία 28 Σεπτεμβρίου και υπογράφει ο πρόεδρος του Τ.Α.Α. Παμβοχαϊκός, Κώστας Γκουμότσιος, η διοίκηση του Γ.Α.Σ. αναφέρει: «Με λύπη σας ανακοινώνουμε ότι ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Volley League Α1 για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 μετά από δεκαετή συνεχή παρουσία. Οι προσπάθειες που έγιναν, για την ανεύρεση ατόμων που να στηρίξουν την ομάδα απέβησαν άκαρπες. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τους χορηγούς που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, Σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν».

©Πηγή: amna.gr

Loading