Ανικανοποίητοι Φέστα και Λόπεθ

Κανέναν δεν άφησε ικανοποιημένο η «λευκή» ισοπαλία του Σταδίου Αλκαζάρ ανάμεσα σε ΑΕΛ και Βόλο, για την 20η αγωνιστική της Super League. Τζιανλούκα Φέστα και Άνχελ Λόπεθ είχαν ο καθένας από την πλευρά του, παράπονα, για την απόδοση των παικτών τους.

«Δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Περίμενα να κερδίσουμε. Στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ σκληρό το παιχνίδι. Η σημαντικότερη φάση ήταν το τετ-α-τετ του Δουβίκα στα τελευταία λεπτά. Είχαμε ευκαιρίες και από στατικές φάσεις αλλά δεν της μετατρέψαμε σε γκολ. Δεν είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports ο Άνχελ Λόπεθ, προπονητής του Βόλου.

Για να πάρει τη σκυτάλη ο Ιταλός ομόλογός του στην ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, λέγοντας: «Δεν είμαι ικανοποιημένος. Ο Βόλος έπαιξε καλύτερα από εμάς. Δεν μου άρεσε ο τρόπος με την οποίο λειτουργούσαμε όταν είχαμε  την κατοχή της μπάλας. Είχαμε μια καλή νοοτροπία, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Περιμένουμε να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες στην ομάδα μας, ώστε στα επόμενα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Λαμία να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ

©Πηγή: amna.gr

Loading