Ανδρεόπουλος: «Ονειρεύομαι να παίζουμε έτσι»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΣΑΤ

Δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην Ιταλία ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ωστόσο φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι μας περιμένει μία εξίσου δύσκολη συνέχεια.

Την ίδια ικανοποίηση, αλλά και προσήλωση στους επόμενους αγώνες έβγαλαν και οι Έλληνες διεθνείς που μίλησαν μετά το ματς:

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Υπάρχει άνθρωπος που να μην ονειρεύεται να παίζει έτσι η ομάδα του; Ασφαλώς και ονειρεύομαι να παίζουμε έτσι, αλλά δεν είναι εύκολο να το κάνεις, ειδικά για τη δική μας ομάδα, ωστόσο βρήκαμε τρόπους να παίξουμε έξυπνα. Όσο περνούσε το παιχνίδι όμως η Ιταλία αύξανε και την πίεση της και πήρε τη νίκη. Το ερώτημα είναι αν μπορούμε να κρατηθούμε σε ένα τέτοιο επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κι η δύναμη κι η διάρκεια είναι ζητούμενα για την Ελληνική ομάδα. Έχουμε πέντε δύσκολα παιχνίδια στον όμιλο… Πέρασαν τα δύο πρώτα και μπροστά μας έχουμε τώρα τη Γαλλία και μόνο αυτό το ματς μας απασχολεί. Οι δυσκολίες είναι δεδομένες, θα προετοιμαστούμε για να μπούμε μέσα να διεκδικήσουμε κι από αυτό το παιχνίδι ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι επειδή παίξαμε έτσι σήμερα ελπίζουμε σε πρόκριση με Ρουμανία, Πορτογαλία. Κάθε παιχνίδι αναπτύσσει τη δική του δυναμική και είναι ξεχωριστό».

Παναγιώτης Πελεκούδας: «Θα ήμασταν ικανοποιημένοι άμα κερδίζαμε γι’ αυτό είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Τώρα δυστυχώς χάσαμε κόντρα σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Αυτό μας ανεβάζει το ηθικό αλλά είναι ένα κακό αποτέλεσμα αφού χάσαμε. Πήραμε ένα σετ βέβαια που ίσως μας βοηθήσει στη μετέπειτα πορεία μας στο τουρνουά αλλά νομίζω ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Κρατάμε την τρομερή προσπάθεια που έγινε, την αυταπάρνηση που δείξαμε και την όρεξη που είχαμε. Αύριο κόντρα στη Γαλλία θα παρουσιαστούμε όπως σήμερα και άμα μας δώσουν το δικαίωμα θα πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε».

Νίκος Ζουπάνης: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση αλλά θα θέλαμε κάτι παραπάνω γιατί θεωρώ ότι με την απόδοσή μας δείξαμε ότι το αξίζαμε. Κρατάμε όλα τα θετικά και το αφήνουμε στην άκρη γιατί έχουμε μπροστά μας ακόμα τρία εξίσου δύσκολα παιχνίδια».

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading