Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα- Απόλλων Σμύρνης

Ανακοίνωση αναβολής αγώνα από τη διοργανώτρια αρχή της Σούπερ Λιγκ 1, για τα πλέι άουτ

Η Σούπερ Λίγκα με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Απόλλωνα Σμύρνης, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο (8/5), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Ο λόγος έχει να κάνει με την ανίχνευση θετικών κρουσμάτων κορονοϊού σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος στους Ηπειρώτες, καθώς σήμερα το πρωί η ομάδα των Ιωαννίνων είχε ανακοινώσει πέντε περιπτώσεις, ενώ για τον ίδιο λόγο αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας και οι προπονήσεις του ΠΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι κατόπιν και σχετικής απάντησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και του ΕΟΔΥ, ο αγώνας Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας των Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Παράλληλα, βάσει όσων προβλέπονται, έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Ομοίως, κατ’ εφαρμογή των σχετικών άρθρων του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων, αναστέλλονται οι προπονήσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

Δείτε επίσης: Football League: Ανακοινώθηκαν δύο αναβολές αγώνων λόγω covid-19

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading