Αλλα δύο κρούσματα κορονοϊού στον Απόλλωνα

Σε τρία αυξήθηκαν τα κρούσματα κορονοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης, μετά τους νέους ελέγχους στους οποίους υποβλήθηκαν παίκτες, τεχνικό επιτελείο, στελέχη και εργαζόμενοι της ΠΑΕ. Μετά τη γνωστοποίηση χθες (9/9) της ύπαρξης θετικού δείγματος σε ποδοσφαιριστή της ομάδας, σήμερα ανακοινώθηκαν ακόμη δύο κρούσματα, σε ακόμη έναν παίκτη και σε ένα στέλεχος.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι υπεύθυνοι της «ελαφράς ταξιαρχίας» αποφάσισαν την πραγματοποίηση ατομικών προπονήσεων για τις επόμενες 72 ώρες, μέχρι να διενεργηθεί νέος κύκλος εργαστηριακών ελέγχων.

Η σχετικά ανακοίνωση: «Σε τεστ ελέγχου για κορονοϊό υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τα στελέχη και εργαζόμενοι του Απόλλωνα Σμύρνης μετά τον εντοπισμό θετικού στον COVID-19 δείγμα ποδοσφαιριστή της ομάδας. Οι εξετάσεις έδειξαν ένα ακόμα θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή. Επίσης βρέθηκε θετικό το δείγμα στελέχους της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι δεν επιβάλλεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, αποφασίστηκε οι προπονήσεις να είναι ατομικές μέχρι το επόμενο τεστ, σε 72 ώρες».

Γ. Δημητρόγλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επισήμως… Παράσχος στον Απόλλωνα Σμύρνης

©Πηγή: amna.gr

Loading