ΑΕΚ: Ικανοποίηση για τα διαρκείας, παράταση στη διάθεση

Πάνω από 10.000 εισιτήρια διαρκείας έχει ήδη πουλήσει η ΑΕΚ, αριθμός που ξεπερνά κάθε προσδοκία στην ΠΑΕ

Γι’ αυτό και πάρθηκε απόφαση η διάθεσή τους να παραταθεί έως τις 17 Σεπτεμβρίου, δεδομένης και της καθυστέρησης που παρατηρείται στην έναρξη του πρωταθλήματος της super league.

Υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, χωρίς να έχουν πουληθεί συνδεσμιακά διαρκείας, και με την ομάδα να μη δείχνει και πολύ αξιόπιστα δείγματα γραφής, είναι εντυπωσιακή η στήριξη του κόσμου, όπως αυτή τουλάχιστον αποτυπώνεται από τα εισιτήρια που έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής.

Από τη ζήτηση φαίνεται ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί αρκετά, γεγονός που ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα κατά τη διάρκεια της περιόδου στην έκδοση των απλών εισιτηρίων.

Με βάση τις αποφάσεις περιορισμού εξάπλωσης της Covid19, ανώτερο όριο εισιτηρίων για το ΟΑΚΑ είναι στις 25.000, συνεπώς θα είναι λίγα τα εισιτήρια που θα εκδίδονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, καθώς με βάση την σχετική ΚΥΑ απαγορεύεται η πώληση σε ταμεία.

Στη σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ αναφέρει:

Λόγω της αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και της ζήτησης, που εξακολουθεί να υφίσταται με αμείωτους ρυθμούς από τους φίλους της ομάδας μας, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 202122 μέχρι και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία στη διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 202122, με απόλυτο σεβασμό στις κείμενες διατάξεις για την προστασία της υγείας όλων μας!

Πολύ σύντομα θα είμαστε και πάλι μαζί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, λαμβάνοντας όλα εκείνα τα μέτρα, που απαιτούνται, προκειμένου να μην χρειαστεί να λείψουμε ποτέ ξανα!

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading