“Φορτσάρει” η Λα Κορούνια για άνοδο

Σχεδόν τα πάντα έχουν κριθεί στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν μετά την ήττα της Ράγιο Μαϊανταχόντα με 4-3 από την Οβιέδο.

Απομένει να κριθεί μια θέση για τα μπαράζ ανόδου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τη Λα Κορούνια να έχει το προβάδισμα.

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Η Αλμερία είναι αδιάφορη και προέρχεται από ισοπαλία 0-0 με την Λας Πάλμας. Στο γήπεδό της έχει εννιά νίκες, οκτώ ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Αλμπαθέτε έχει ήδη προκριθεί στα μπαράζ ανόδου. Θέλει όμως να ξεπεράσει την Μάλαγα στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου, από την οποία ηττήθηκε με 1-2. Εκτός έδρας έχει απολογισμό δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για Αλμπαθέτε.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΚΑΝΤΙΘ

Χωρίς αγωνιστικό στόχο είναι η Σπόρτινγκ Χιχόν. Στο γήπεδό τη έχει απολογισμό εννιά νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες. Αγνοεί τη νίκη στους τέσσερις τελευταίους εντός έδρας αγώνες. Η Κάντιθ ελπίζει σε ένα θαύμα. Να νικήσει την Χιχόν και την ίδια στιγμή να χάσει η Λα Κορούνια, προκειμένου να προκριθεί εκείνη στα μπαράζ ανόδου. Εκτός έδρας έχει απολογισμό επτά νίκες, έξι ισοπαλίες και επτά ήττες. Δεν έχασε στους τελευταίους πέντε αγώνες μακριά από την έδρα της. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Κάντιθ.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΟΒΙΕΔΟ

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν βρίσκεται ήδη η Οσασούνα που νίκησε 2-3 την Κόρδοβα και παρέμεινε αήττητη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Εντός έδρας είναι αήττητη με δεκαοχτώ νίκες και δυο ισοπαλίες. Η Οβιέδο έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες να προκριθεί στα μπαράζ ανόδου και χρειάζεται μόνο νίκη. Εκτός έδρας έχει σημειώσει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΚΟΡΔΟΒΑ

Μονόδρομος η νίκη για την Λα Κορούνια προκειμένου να συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται από ισοπαλία 0-0 απέναντι στην Έλτσε. Στο γήπεδό της έχει εννιά νίκες, οκτώ ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Κόρδοβα έχασε με 2-3 από την Οσασούνα, είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Λα Κορούνια.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΑΛΚΟΡΚΟΡΝ

Πλάνα για την Πριμέρα Ντιβιζιόν κάνει η Γρανάδα που ετοιμάζεται για φιέστα στον αγώνα με την Αλκορκόρν. Προέρχεται από ισοπαλία 1-1 με την Μαγιόρκα. Στην έδρα της έχει απολογισμό δώδεκα νίκες, έξι ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Αλκορκόρν έχει ολοκλήρωσε την αποστολή της για φέτος και θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα για το γόητρό της. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading