Φεύγει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Ζινεντίν Ζιντάν να μην συνεχίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, άλλη μια ηχηρή αποχώρηση έρχεται να προστεθεί και δεν είναι άλλη από αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η πορτογαλική αθλητική εφημερίδα «Record» ενώ παράλληλα τονίζει ότι ο διάσημος άσος ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Το ρεπορτάζ επικαλείται την πηγή του Ζόρζε Μέντες του ατζέντη του μεγάλου άσου, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες με τη διοίκηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης και διαφώνησε σε όλα!

Μέχρι το τέλος του μήνα αποφασίζει για τον επόμενο σταθμό

Επιπλέον η «Record» αναφέρει ότι αυτή είναι μια απόφαση που δεν πρόκειται να αλλάξει από την μεριά τουλάχιστον του Κριστιάνο, ο οποίος φέρεται να είναι και εκνευρισμένος από το γεγονός ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν κράτησε την υπόσχεσή του για το νέο συμβόλαιο. Ως πιθανοί προορισμοί για τη συνέχεια της καριέρας του Πορτογάλου φέρονται η Ιταλία, η Γαλλία και η Αγγλία. Τέλος, αναφέρεται πως ο Ρονάλντο έχει συγκεκριμένες προτάσεις στα χέρια του και μέχρι το τέλος του μήνα που διανύουμε θα αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Loading