Το ντέρμπι της «μουστάρδας» στην Bundesliga

Μάχη μέχρι το τέλος θα δώσει η Μπορούσια Ντόρτμουντ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, καθώς απέχει μόλις ένα βαθμό από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί, πάντως, αναμένεται να έχουν εύκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στη Νυρεμβέργη.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Εντός έδρας η Άουγκσμπουργκ μετρά πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Εκτός έδρας η Μπάγερ έχει απολογισμό επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Στο γήπεδό της η Άιντραχτ μετράει οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Χέρτα παρέμεινε για πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη ενώ έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Φρανκφούρτη και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΜΑΪΝΤΖ

Εντός έδρας το Αννόβερο έχει απολογισμό τρεις νίκες, μια ισοπαλία και έντεκα ήττες. Η Μάιντζ νίκησε 3-1 τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και αισθάνεται άνετα πλέον στην κατηγορία. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Μάιντζ.

ΛΕΙΨΙΑ –ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα έχει η Λειψία. Η Φράιμπουργκ παραδόθηκε στις «ορέξεις» της Ντόρτμουντ χάνοντας με 0-4. Η επιλογή είναι: Νίκη για Λειψία και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΣΑΛΚΕ

Η Μπορούσια είναι πανίσχυρη εντός έδρας έχοντας απολογισμό δεκατρείς νίκες και δυο ισοπαλίες. Η Σάλκε διασύρθηκε με 2-5 από τη Χόφενχαϊμ. Μπορεί να είναι ντέρμπι, αλλά η Ντόρτμουντ θα επικρατήσει και με μεγάλο σκορ. Η επιλογή είναι: Νίκη για Ντόρτμουντ και OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Η Φορτούνα δεν έχει ισοπαλία στο γήπεδό της και μετράει οκτώ νίκες, επτά ήττες. Μακριά από τη Βρέμη η Βέρντερ έχει πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Η Στουτγκάρδη παραμένει χωρίς νίκη για οκτώ αγωνιστικές. Εκτός έδρας η Γκλάντμπαχ έχει απολογισμό έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για Γκλάντμπαχ και OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Στο γήπεδό της η Νυρεμβέργη μετράει τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες. Οι Βαυαροί επικράτησαν με 1-0 της Βέρντερ Βρέμης και μακριά από το Μόναχο μετρούν έντεκα νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη Μπάγερν και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Χόφενχαϊμ έχει πέντε συνεχόμενες εντός έδρας νίκες. Η Βόλφσμπουργκ πήρε ισοπαλία 1-1 με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και μακριά από το γήπεδό της έχει επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ

Loading