Τουρκία: Δεν θα γκελάρει η Μπασακσεχίρ

Επιστροφή στις νίκες θέλει να πετύχει η Μπασακσεχίρ, που υποδέχεται την Κόνιασπορ στην Τουρκία. Η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται τη Μαλάτιασπορ και θέλει νίκη ώστε να πλησιάσει την κορυφή της βαθμολογίας.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Η Τραμπζονσπόρ είναι επιθετική ομάδα και στην Τραπεζούντα έχει απολογισμό οκτώ νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Αντάλιασπορ επικράτησε της Αλάνιασπορ με 3-0. Μακριά από το γήπεδό της έχει έξι νίκες, έξι ήττες και μια ισοπαλία. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Στην έδρα της η Αλάνιασπορ έχει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Είναι μαχητική ομάδα και αποτελεσματική. Η Μπούρσασπορ έχασε με 2-3 στην έδρα της από τη Γαλατάσαραϊ. Μακριά από την έδρα της έχει μια νίκη, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Η Σίβασπορ πάλεψε αλλά έχασε με 2-1 από τη Φενέρμπαχτσε. Στο γήπεδό της έχει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Καϊσέρισπορ ήρθε ισόπαλη με την πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ με 1-1. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΜΑΛΑΤΙΑΣΠΟΡ

Στο γήπεδό της η Γαλατάσαραϊ είναι αήττητη με εννιά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Έχει την καλύτερη επίθεση σε εντός έδρας αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Η Μαλάτιασπορ νίκησε με 3-1 την Ανγκαραγκουτσού ενώ παραμένει χωρίς νίκη σε έξι εκτός έδρας αγώνες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Γαλατάσαραϊ.

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΕΡΖΟΥΡΟΥΜ

Η Κασίμπασα αγνοεί τη νίκη στους τρεις τελευταίους εντός έδρας αγώνες. Η Ερζουρούμ έχασε με 0-1 από την Τραμπζονσπόρ. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΑΝΓΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Εντός έδρας η Ανγκαραγκουτσού έχει πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Φενέρμπαχτσε, μακριά από το γήπεδό της, έχει μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΓΚΟΖΤΕΠΕ – ΑΚΙΣΑΡΣΠΟΡ

Η Γκόζτεπε δεν έχει νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες του τουρκικού πρωταθλήματος. Στο γήπεδό της έχει έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Ακίσασπορ έχασε με 2-3 από την Κασίμπασα. Εντός έδρας έχει τέσσερις νίκες, πέντε ήττες και πέντε ισοπαλίες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Ακίσασπορ.

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Ισοπαλία για την Μπασακσεχίρ με 1-1 επί της Καϊσέρισπορ, μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες. Στο γήπεδό της έχει οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Η Κόνιασπορ έχασε με 0-2 από τη Ρίζεσπορ. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Μπασακσεχίρ.

ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Νίκη με 0-2 για τη Ρίζεσπορ στην έδρα της Κόνιασπορ. Εντός έδρας έχει τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Παραμένει αήττητη εντός έδρας για έξι αγώνες. Η Μπεσίκτας νίκησε 1-0 την Γκότζεπε και είναι αήττητη για επτά αγώνες στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας έχει πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL και OVER 2.5.

Loading