Την Τετάρτη ολοκληρώνεται το σίριαλ του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση για την τύχη του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, (ο μεν ΠΑΟΚ για να επαναληφθεί ο αγώνας, ο δε Ολυμπιακός για την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Δικέφαλο, όπως προέβλεπε η πρωτόδικη απόφαση) το οποίο και θα εκδώσει την απόφαση.

Στο Διαιτητικό, η πλευρά του ΠΑΟΚ (διά των νομικών της εκπροσώπων Μαυρομάτη, Μπίρδα και Σημαιοφορίδη) ζήτησε αναβολή, προκειμένου να κληθεί να καταθέσει ο γιατρός του αγώνα, με την αιτιολογία ότι είναι κομβικό πρόσωπο στην υπόθεση και ότι πρέπει να διερευνηθούν οι λόγοι που δεν του επετράπη η είσοδος στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για 15 λεπτά.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός (δια του εκπροσώπου του Αργύρη Λίβα) τόνισε ότι δεν γινόταν να επιτραπεί η είσοδος στα αποδυτήρια ενός ανθρώπου που φορούσε τη φόρμα της αντίπαλης ομάδας, ενώ πρόσθεσε πως όταν ενημερώθηκαν πως είναι ο γιατρός του αγώνα, τον άφησαν να μπει.

Ο ΠΑΟΚ θα στείλει ένορκη κατάθεση του γιατρού

Το αίτημα της αναβολής τελικά απορρίφθηκε, ωστόσο ο «Δικέφαλος» τόνισε ότι μέχρι την Τρίτη θα έχει αποστείλει ένορκη κατάθεση του γιατρού, η οποία μόλις παραλειφθεί θα εκδοθεί και η απόφαση το αργότερο όπως προαναφέραμε το απόγευμα της Τετάρτης.

Loading