Την Παρασκευή κρίνεται η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Την προσεχή Παρασκευή (9/3), στις 18:00, θα εκδικαστεί η έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά της απόφασης του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Super League για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Δικέφαλος» είχε τιμωρηθεί πρωτοδίκως με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο. Παράλληλα, είχε κριθεί πως η αναμέτρηση δεν πραγματοποιήθηκε με υπαιτιότητα των Θεσσαλονικέων και ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός παίρνει τον αγώνα και τους τρεις βαθμούς «στα χαρτιά».

Θέλει να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η έφεση κατατέθηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που υπάρχουν για να υποδεχθεί με τον κόσμο του την ΑΕΚ στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής (11/3).

Η εκδίκαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 18:00 και η απόφαση ενδέχεται να ανακοινωθεί ακόμη και το Σάββατο.

Κινητοποιήσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ

Την ίδια ώρα, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις και έχουν καλέσει τον κόσμο σε συλλαλητήριο στην Καμάρα, το απόγευμα της Πέμπτης (8/3).

Την Τρίτη (6/3), μάλιστα, είχαν πραγματοποιήσει και παρέμβαση στην ΕΡΤ3, προκαλώντας τη διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος και την ανάγνωση στον αέρα μίας ανακοίνωσης που είχαν εκδώσει.

Loading