Τα πρώτα λόγια του Φέργκιουσον μετά το κώμα ήταν…ποδοσφαιρικά

Τα μηνύματα που έρχονται από το μέτωπο της υγείας του θρυλικού προπονητή, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι κάτι παραπάνω από θετικά, καθώς έχει συνέλθει από το κώμα και επικοινωνεί πλέον με το περιβάλλον.

Ο πρώην τεχνικός της Γιουνάιτεντ παραμένει βέβαια στην εντατική μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας, ωστόσο δείχνει να ξεπερνά πλέον το πρόβλημα που αντιμετώπισε, κάτι που φαίνεται και από τις πρώτες του κουβέντες οι οποίες ήταν ποδοσφαιρικές.

Ένα Tweet του αγγλικού συλλόγου Ντονκάστερ, στον οποίο αγωνίζεται ο γιος του Σερ Άλεξ, Ντάρεν, αποκάλυψε ότι το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο 76χρονος Φέργκιουσον ήταν «πόσο ήρθε η ομάδα του γιου του στο τελευταίο της παιχνίδι!». «Ο τυπικός Σερ Άλεξ. Δεν σταματάει να μιλάει για ποδόσφαιρο» τόνισε πηγή στην εφημερίδα «Sun» προσθέτοντας ότι ο πρώην προπονητής δείχνει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Ζήτησε να ταξιδέψει στο Κίεβο

Σύμφωνα δε με πληροφορίες που προέρχονται από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ο Σερ Άλεξ ζήτησε εάν αυτό είναι δυνατό, να ταξιδέψει στο Κίεβο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στην Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Loading