Οριστικά στην Εθνική ο Άγγελος Αναστασιάδης

Ο κύβος ερρίφθη και ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι οριστικά ο διάδοχος του Μίκαελ Σκίμπε στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, με την ΕΕ της ΕΠΟ να εξουσιοδοτεί τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο, να προχωρήσει τόσο την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού, όσο και στο «διαζύγιο» με το Γερμανό.

Με ορίζοντα το EURO 2020 ο Αναστασιάδης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία της Ομοσπονδίας με τον 65χρονο τεχνικό θα έχει διάρκεια μέχρι το Δεκέμβριο του 2019, όταν και θα ολοκληρωθούν τα προκριματικά του EURO 2020, με πρόκριση της Εθνικής να φέρνει την αυτόματη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η επιλογή του Αναστασιάδη για την επόμενη ημέρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στηρίζεται τόσο στην εμπειρία που έχει από πάγκους «μεγάλων» ομάδων, όσο και από την παρουσία στην εθνική ομάδα της Κύπρου για μία επταετία (2004-2011).

Έλληνας τεχνικός μετά από 17 έτη

Έτσι, η «γαλανόλευκη» θα επιστρέψει σε ελληνικά χέρια μετά από 17 χρόνια (σ.σ. το 2001 ο Νίκος Χρηστίδης είχε αντικαταστήσει τον Βασίλη Δανιήλ), καθώς, με εξαίρεση την παρουσία του Κώστα Τσάνα ως υπηρεσιακού προπονητή για πέντε ματς, ο πάγκος της Εθνικής είχε ξένο προπονητή (Ότο Ρεχάγκελ, Φερνάντο Σάντος, Κλαούντιο Ρανιέρι και Μίκαελ Σκίμπε κατά σειρά).

Πηγή: Soccerplus.gr

Loading