Στα… μαχαίρια ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τον δικαστή Σκουτέρη

Η ΑΕΚ δεν θέλει να εκδικάσει την έφεση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη ο δικαστής Σκουτέρης, ο άνθρωπος που… άνοιξε την Τούμπα και επέστρεψε τους τρεις βαθμούς στον «Δικέφαλο του Βορρά» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ζήτησε εξαίρεση…

Την εξαίρεση του δικαστή Δημήτρη Σκουτέρη από την Επιτροπή, η οποία θα δικάσει την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, ζήτησε επίσημα με έγγραφό της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Οι «κιτρινόμαυροι» ως αιτιολογία προβάλλουν την έκδοση της απόφασης για την έφεση του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε προχωρημένη ώρα και λιγότερες από 20 ώρες πριν το ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα, ενώ τονίζεται πως ο κ. Σκουτέρης ελέγχεται πειθαρχικά για όλες τις αποφάσεις που εξέδωσε η Επιτροπή Εφέσεων υπό την προεδρία του.

ΠΑΟΚ: Περήφανο… νομικό πρωτάθλημα

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ: «Ξεπερνούμε το ότι η ΑΕΚ ουσιαστικά υπαινίσσεται πως ο Σκουτέρης έβγαλε λανθασμένη απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας πως από καιρό έχει επιτευχθεί σύγκλιση.

Ξεπερνούμε το γεγονός πως αγνοεί ότι η απόφαση Σκουτέρη επικυρώθηκε και σε τρίτο βαθμό από Αρεοπαγίτες.

Δεν θα σταματήσουμε όμως να ξεπερνούμε, πως για τα καλά πλέον η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στον δικαστικό αγώνα, για ένα… περήφανο νομικό πρωτάθλημα», αναφέρει η θέση της ΠΑΕ.

ΑΕΚ: Δεν καταλαβαίνουμε τον πανικό του ΠΑΟΚ

Οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν -λιτά- ως εξής: «Δεν καταλαβαίνουμε τον πανικό του ΠΑΟΚ για ένα απόλυτα στοιχειοθετημένο και χωρίς υπόνοιες αίτημα με βάση τις διατάξεις του Δικονομικού Κανονισμού της ΕΠΟ και του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας»…

Loading