Σκέψεις για αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού

Η βαριά ήττα και η κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στη Χίμκι στη Ρωσία, έχει βγάλει εκτός εαυτού τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, οι οποίοι δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να προχωρήσουν σε αλλαγές που αφορούν το ρόστερ.

Οι ιδιοκτήτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού τόνισαν βέβαια ότι δεν πρόκειται οι όποιες αποφάσεις να παρθούν εν  βρασμώ, ωστόσο τούτο δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν για τους «ερυθρόλευκους».

Τετ-α-τετ παικτών με τη διοίκηση

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα αναμένεται να υπάρξει τετ-α-τετ της διοίκησης του Ολυμπιακού με τους παίκτες στο ΣΕΦ σε μια πρώτη προσπάθεια να αναζητηθούν τα αίτια της αγωνιστικής κατρακύλας, η οποία φυσικά δεν έχει να κάνει με λειτουργικά ή οργανωτικά θέματα της ομάδας.

Και δεν έχει να κάνει διότι οι Αγγελόπουλοι φροντίζουν ώστε να μην λείπει τίποτα από τους αθλητές. Ωστόσο εκείνη παρουσιάζουν μια απογοητευτική εικόνα στο παρκέ και αυτό προκαλεί ερωτηματικά.

Σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές, οι οποίες θα φτάσουν ακόμη και μέχρι το ρόστερ, καθώς είναι πολλά τα παράπονα που υπάρχουν για την αγωνιστική παρουσία κάποιων από τους ξένους που διαθέτει η ομάδα.

Loading