Σε δίκη Σαββίδης και Μίχελ για τo ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Σε δίκη παραπέμπονται ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ, μετά τα γεγονότα στο ντέρμπι της Super League μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Τόσο ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, όσο και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας θα κληθούν να παραστούν ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος των δύο παραγόντων του «Δικεφάλου» απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του Νόμου περί Αθλητισμού, ύστερα από προκαταρκτική εξέταση, την οποία διενήργησε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, αρμόδια για θέματα αθλητισμού, Ευαγγελία Λιάσου.

Ακόμη έξι άτομα στο εδώλιο για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσουν ακόμη έξι άτομα, μεταξύ αυτών μέλη της προσωπικής φρουράς του ομογενούς επιχειρηματία, καθώς και ένας αστυνομικός που είχε διατεθεί για την προσωπική του ασφάλεια.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αντιμετωπίζουν κατηγορία συνδεόμενη με τον Αθλητικό Νόμο.

Γιατί δικάζονται Σαββίδης και Μίχελ

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ είχαν «εισβάλει» στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο ντέρμπι του περασμένου Μαρτίου, μετά από αμφιλεγόμενη απόφαση του διαιτητή Γιώργου Κομίνη και του επόπτη Κωνσταντίνου Κομίνη.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε στη ζώνη του ένα όπλο, γεγονός που προκάλεσε διεθνή κατακραυγή, ενώ ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας είχε απευθυνθεί σε έντονο ύφος στον διαιτητή του αγώνα, λέγοντάς του «έχεις τελειώσει».

Loading