Πρώτη νίκη για Τσεχία

Η Αγγλία ξεκίνησε δυναμικά τις υποχρεώσεις της στον πρώτο όμιλο των προκριματικών για το Euro 2020 άλλα δεν θα έχει αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο.

Αυτό σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα την Βουλγαρία. Το Κόσοβο θέλει να δείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικό και δοκιμάζεται στην έδρα του Μαυροβουνίου.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΚΟΣΟΒΟ

Βαριά ήττα για το Μαυροβούνιο με 1-5 από την Αγγλία, με τους γηπεδούχους να εμφανίζουν πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι τους. Παρόλα αυτά πήραν ισοπαλία στο ντέρμπι με την γειτονική Βουλγαρία (1-1). Η τελευταία νίκη για το Μαυροβούνιο ήταν τον Οκτώβριο του 2018, στο Nations League, με 1-4 απέναντι στην Λιθουανία. Το Κόσοβο πήρε σημαντική ισοπαλία 1-1 με την Βουλγαρία. Παραμένει αήττητο όλο το 2018 και συνεχίζει(!). Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΤΣΕΧΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Η εθνική ομάδα της Τσεχίας διασύρθηκε από την Αγγλία καθώς ηττήθηκε με 5-0. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει αρκετές αλλαγές το τελευταίο διάστημα και προσπαθεί να διαμορφώσει ένα νέο αγωνιστικό σύνολο. Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη τον Μάρτιο η Τσεχία ηττήθηκε με 1-3 από την Βραζιλία.

Στην τρέχουσα φάση η Βουλγαρία έχει δώσει δυο αγώνες με Κόσοβο και Μαυροβούνιο οι οποίοι έληξαν με 1-1. Την τελευταία εκτός έδρας νίκη την πανηγύρισε τον Αύγουστο του 2018 όταν επικράτησε με 1-3 της Σλοβενίας για τον θεσμό του Nations League. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading