Προτάσεις για να πάτε «ταμείο» στο Europa League

Του Νίκου Κωστάρα

Καλημέρα σε όλους. Μετά από μια πολύ ζόρικη μέρα ήρθε η ώρα του Europa League. Θεωρητικά το πρόγραμμα δεν είναι κακό, αλλά συμπεράσματα θα μπορούμε να βγάλουμε μετά το τέλος των αγώνων.

Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με το πρώτο μέρος των σημερινών αγώνων ξεκινώντας από το ματς που θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα αλλά και τις αναμετρήσεις που θα γίνουν στις 20:00 το βράδυ.

Δεν είμαι αρνητικός για το Over 2.5 (2.05) στο Λοκομοτίβ Μόσχας – Νις αφού και οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι. Μάλιστα μου κάνει μεγάλη εντύπωση που το Over παίζει τόσο ψηλά.

Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ είναι τουλάχιστον 2 κλάσεις ανώτερη από την Κοπεγχάγη. Παρά το rotation που θα γίνει στους γηπεδούχους δεν βλέπω τρόπο να μην κερδίσουν. Συνδυαστικά λοιπόν κρατάμε το 1 & N/G στο 1.80.

Στο Κίεβο η ΝΤΙΝΑΜΟ υποδέχεται τη λαβωμένη ΑΕΚ. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αλλά κάτι μου λέει πως οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη. Το 1.85 στα δικά μου μάτια είναι δίκαιο και αν οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερους αγώνες στα πόδια τους ο άσος θα ήταν πολύ χαμηλότερα.

Στη Ρωσία η ΖΕΝΙΤ θέλει να ανατρέψει την ήττα που έκανε στη Σκωτία. Σαν ομάδα είναι ανώτερη της Σέλτικ και ο άσος είναι μια λογική επιλογή. (1.65).

Ανοιχτό παιχνίδι περιμένω στη Λειψία. Το 3-1 με το οποίο επικράτησαν οι Γερμανοί τους δίνει τη μισή πρόκριση και αν σκοράρουν γρήγορα τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα. Κρατάω το G/G & Over στο 1.80.

Καλό παιχνίδι θα δούμε και στο Βιγιαρεάλ – Λυών. Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη με 2 γκολ διαφορά αλλά κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πετύχουν γκολ για να «καθαρίσουν» πιο εύκολα την πρόκριση. Δεν λέω όχι στο συνδυαστικό G/G & Over 2.5 στο 1.85.

Περιμένω νίκη για την Βικτόρια Πλζεν κόντρα στην Παρτίζαν αλλά δεν με καλύπτει η απόδοση του άσου. Έτσι θα περιμένω στο Live.

H ΛΑΤΣΙΟ δεν τα κατάφερε στη Ρουμανία αλλά στην έδρα της είναι σαφέστατα το μεγάλο φαβορί. Αν βοηθήσει μάλιστα και η Στεάουα με κάποιο γκολ τότε το Over 2.5 (1.60) μπορεί να βγει πιο εύκολα…

Τέλος από τις διαθέσεις της Σπόρτινγκ θα κριθεί ο αγώνας με την Αστάνα. Αν οι γηπεδούχοι παίξουν καλά και είναι ουσιαστικοί στην επίθεση το σκορ θα πάρει διαστάσεις. Over 2.5 στο 1.75; Μια χαρά μου φαίνεται…

Αυτά με το πρώτο μέρος των αγώνων του Europa League. Όπως βλέπετε υπάρχουν αρκετά αξιόλογα σημεία και αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Σίγουρα όμως θα είμαι προσεκτικός καθώς χθες χάσαμε και δεν χρειάζονται υπερβολές…

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΔΥΑΔΑ 1:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 1 & Ν/G  1.80

ZENIT – ΣΕΛΤΙΚ  1  1.65

ΔΥΑΔΑ 2:

ΛΑΤΣΙΟ – ΣΤΕΑΟΥΑ OVER 2.5  1.60

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ – ΑΣΤΑΝΑ OVER 2.5 1.75

ΔΥΑΔΑ 3:

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΑΕΚ 1  1.85

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΥΩΝ G/G & ΟVER 2.5  1.85

Πηγή: Arenafm.gr

Loading