Προκριματικά Euro 2020: Για το διπλό η Πολωνία

Η Πολωνία που θέλει νίκη στην έδρα των Σκοπίων για να εδραιωθεί στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020. Με νίκη το Ισραήλ αναπτερώνει τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΣΚΟΠΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ

Τα Σκόπια ξεκίνησαν με το δεξί την προσπάθεια πρόκρισής τους στην τελική φάση του Euro 2020. Νίκησαν εύκολα τη Λετονία με 3-1 και στη συνέχεια πήραν ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Σλοβενία. Αν θέλουν να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα του ομίλου θα πρέπει να κερδίσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Έχουν όμως αρκετές αμυντικές αδυναμίες.

Με δυο νίκες ξεκίνησε η Πολωνία τα προκριματικά και όπως φαίνεται θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον όμιλο. Νίκησε με 2-0 τη Λετονία στη Βαρσοβία και πήρε σημαντικό διπλό στη Βιέννη με 0-1. Είναι μια ομάδα η οποία προσπαθεί να έχει συνεπή παρουσία στις μεγάλες διοργανώσεις και δείχνει αξιοπρόσεκτη σταθερότητα. Διαθέτει πολύ καλή άμυνα αλλά και αρκετές επιθετικές λύσεις. Η επιλογή είναι:OVER 2.5 ΓΚΟΛ και νίκη για Πολωνία.

ΛΕΤΟΝΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ

Με δυο ήττες ξεκίνησε η Λετονία που μοιάζει να είναι ο αδύναμός κρίκος του ομίλου. Δέχεται αρκετά γκολ σε κάθε αγώνα και δεν είναι μια ομάδα που θα μπορέσει να κοντράρει τις υπόλοιπες. Έχασε με 3-1 εκτός έδρας από τα Σκόπια και 2-0 από την Πολωνία. Το Ισραήλ θέλει να βρεθεί σε μια μεγάλη διοργάνωση και το επιδιώκει αρκετό καιρό. Πηρέ ισοπαλία 1-1 με τη Σλοβενία και νίκησε εύκολα την Αυστρία με 4-2. Διαθετει μια φουρνιά καλών ποδοσφαιρών και θα αγωνιστεί για τους βαθμούς απέναντι στην Λετονία. Η επιλογή είναι: Νίκη για το Ισραήλ.

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Αναπάντεχα οι Αυστριακοί έδειξαν να χάνουν πρόωρα το τρένο της πρόκρισης μετά τις δυο ήττες από Ισραήλ με 4-2 και Πολωνία με 0-1. Μοιάζουν να βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο και προσπαθούν να προετοιμάσουν την ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Η Σλοβενία ξεκίνησε με ισοπαλία 1-1 απέναντι στο Ισραήλ και συνέχισε με ισοπαλία 1-1 κόντρα στα Σκόπια. Αν θέλει να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης θα πρέπει να νικήσει στη Βιέννη. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL

Loading