Προανήγγειλε επιστροφή στον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα

Την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος της φετινής σεζόν προανήγγειλε ο Αμρ Ουάρντα πριν την επικείμενη φιλική αναμέτρηση της εθνικής Αιγύπτου με την Ελλάδα.

Σ’ ότι αφορά την ήττα της χώρας του από την Πορτογαλία, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι «αντιμετωπίσαμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και τους κοντράραμε στα ίσια. Ήταν μια ωραία εμπειρία για όλους μας. Ήταν ένα μάθημα η ήττα από την Πορτογαλία, προκειμένου να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο φιλικό με την Ελλάδα», ενώ για την δική του παρουσία στην εθνική Αιγύπτου πρόσθεσε: «Πρέπει να πηγαίνω βήμα – βήμα και να κάνω θυσίες για να παραμείνω στο ίδιο επίπεδο και να βρίσκομαι στην Εθνική Ομάδα. Ο Σαλάχ είναι ένα μεγάλο παράδειγμα ποδοσφαιριστή για εμένα».

“Πολύ καλή ομάδα η Ελλάδα”

Σ’ ότι αφορά την επικείμενη φιλική αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδος υπογράμμισε ότι «η αναμέτρηση με την Ελλάδα θα είναι δύσκολη. Είναι μια δυνατή ομάδα με πνεύμα νικητή. Έχουν πολύ καλούς παίκτες, αλλά με την βοήθεια του Θεού θα πάρουμε ότι χρειαζόμαστε από το συγκεκριμένο ματς».

Τέλος για το ποδοσφαιρικό του μέλλον τόνισε ότι «αυτή τη στιγμή ανήκω στον Ατρόμητο, που διεκδικεί την έξοδό του στην Ευρώπη. Το καλοκαίρι θα επιστρέψω στον  ΠΑΟΚ και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα δούμε τι θα γίνει».

Loading