Πεδουλάκης: «Το σημαντικό είναι να γίνουμε ομάδα»

«Το σημαντικό είναι να γίνουμε ομάδα». Αυτό είναι το ζητούμενο για τον Αργύρη Πεδουλάκη, όπως επισήμανε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην επίσημη «πρώτη» των «πράσινων», ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου, τονίζοντας ότι το «τριφύλλι» εξετάζει την αγορά για ενίσχυση, ευχήθηκε δύναμη στον Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ μίλησε για το στόχο του φάιναλ φορ και την Εθνική Ανδρών.

«Πάντα όσο μεγαλώνεις γίνεσαι και πιο σοφός. Είναι διαφορετικά τα πράγματα. Το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς. Να δώσουμε τις ευχές μας στον κόουτς Μπλατ, να είναι δυνατός. Προσπαθήσαμε να κάνουμε μία ομάδα με ταχύτητα και πιο μικρό μέσο όρο ηλικίας. Σημαντικό είναι και το κομμάτι του σουτ. Θέλαμε παιδιά που ξέρουν να περπατήσουν την Euroleague και από πίσω υπάρχει ένα γκρουπ με παιδιά που θέλουν να μπουν στην Euroleague. Το σημαντικό είναι να γίνουμε ομάδα» είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Θα κρατήσουμε στοιχεία όπως το τρέξιμο στο ανοικτό γήπεδο, αλλά θα βελτιώσουμε και το 24άρι. Θέλουμε να είμαστε τον Μάρτιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί. Τα μεγάλα ματς κρίνονται στα τέλος και στο “πέντε εναντίον πέντε”. Αυτό θέλουμε να βελτιώσουμε».

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading