Παροξυσμός για ένα εισιτήριο του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (pic)

Στην ουρά από τα ξημερώματα για ένα εισιτήριο του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός! Εκατοντάδες φίλοι του «Δικεφάλου» έχουν σχηματίσει ουρές έξω από τα εκδοτήρια της Τούμπας, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα «μαγικό χαρτάκι» για το ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής (25/2).

«Είναι αυτές οι μέρες…»

Χαρακτηριστική και άκρως εντυπωσιακή είναι η φωτογραφία που ανέβασε στα social media η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με το συνοδευτικό σχόλιο «Είναι αυτές οι μέρες…».

Μεγάλος ξεσηκωμός

Ανέκαθεν τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποτελούσαν πόλο έλξης για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, το ενδιαφέρον έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, δεδομένης και της σημασίας της προσεχούς αναμέτρησης.

Στην Τούμπα, εξάλλου, διαφαίνεται πιο έντονα από ποτέ τα τελευταία χρόνια η προοπτική κατάκτησης του πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και οδηγεί την «κούρσα» στη Super League, οκτώ «στροφές» πριν το τέλος.

Μάλιστα, υπάρχουν περιπτώσεις φιλάθλων, ακόμη και ηλικιωμένων ή από το εξωτερικό, οι οποίοι στήθηκαν στην ουρά από τις 3:00 τα ξημερώματα, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα από τα λίγα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα με τους “ερυθρόλευκους”.

Κρούσματα μαύρης αγοράς

Δε λείπουν, πάντως, και κάποια κρούσματα εκμετάλλευσης της κατάστασης από επιτήδειους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι την Τρίτη κάποιος ανέβασε στα social media ένα εισιτήριο των 15 ευρώ, με τη σημείωση ότι το πουλάει έναντι 100. Μετά την κατακραυγή και τη… συνειδητοποίηση της “γκάφας” του, κατέβασε τη σχετική ανάρτηση.

Loading